De naturlige falske vipper fra eBay

Jeg fik disse vipper hjem her tidligere på ugen, og jeg havde glædet mig til at prøve dem. Jeg ville nemlig gerne have nogle vipper, som ser mere naturlige ud end dem hvor hårene stitter ligeud, for det synes jeg ikke bliver naturligt når man får dem på - selvom ens egne vipper jo også går i samme retning. Men jeg synes bare nemt det bliver.... for "lige". Så jeg havde ledt efter nogen mere spredte vipper og nogen som krydsede lidt ind over hinanden, for at skabe de der skønne dådyr-øjne med fjer-agtige vipper, og det tænkte jeg at disse ville være perfekte til. Og det må jeg sige at de er nu hvor de er blevet testet. :D

Rigtig mange spurgte ind til mine vipper i går, og de var imponeret over at kunstige øjenvipper kunne se så naturlige ud. Og jeg må da selv indrømme at jeg blev ret overrasket da jeg fik dem påsat. Ja mine vipper blev meget mørkere og mere tætte, men synes stadig det så meget naturligt ud, og det er virkelig noget jeg går meget op i. Så jeg er virkelig glad for at jeg købte disse vipper.

Jeg købte dem på eBay for 10 kr, men den sælger jeg købte dem hos, har dem ikke længere, og jeg kan ikke finde disse længere. Kan dog finde nogen der minder lidt om, men det er ikke helt de samme. Men I kan prøve at lede efter "Cross natural lashes" på eBay.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)