Hvad fanden skete der?

Hvad sker der lige for denne weekend? Havde planlagt totalt forkælelse i går, men tiden gik bare alt for stærkt, og så begynder folk at skyde på hinanden? WTF!? Og fik så heller ikke sovet i nat, fordi mine naboer mente de skulle have træsko på og trampe op og ned i opgangen hele aftenen/natten som en flok elefanter. Havde så håbet jeg kunne få lov til at sove i formiddags, men telefonen har bare kimet hele tiden, samt at naboen har flyttet de sidste af hans ting. Og så var der bare kæmpe kaos senere. Aih men så stop da! Hvad sker der lige for medmenneskelighed? Ihhh altså!

Så det har ikke lige været den weekend jeg havde håbet på. Må satse på at næste weekend kan råde bod på det. Får en lidt mystisk uge, men tror jeg overlever. Vil smutte nu. Vil få lavet mig noget aftensmad, og så vil jeg pakke mig ind i et tæppe og bare forsvinde væk resten af aftenen. :)

Håber I derude har haft en fantastisk weekend, og hvor blev mine blomster af??? Hva? :D *Hahahahha*


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)