Har nogen set min hukommelse?

Hold da op hvor har det indtil videre været en uproduktiv dag. Det eneste praktiske jeg har fået ordnet, er at jeg har været nede og handle. Troede så det ville være hurtigt overstået, men faldt selvfølgelig i snak ned en af mine gamle klassekammerater som sad ved kassen. Derefter stødte jeg på en af de andre også, som så stod over ved bageren. Hun er også nede i centeret, og jeg spurgte ind til det pilates-hold, som hun er på om mandagen. Jeg er nemlig blevet lidt nysgerrig efter at prøve det, så det kan være jeg hopper på holdet her i næste uge. Skal lige bruge nogle dage til at tænke over det, men hun mente jeg skulle kigge forbi. *Hehe* Så nu må vi se.

Efter jeg så kom hjem har jeg siddet fast i sofaen. Jeg er i et meget mærkeligt humør og inden jeg fik set mig om, så var klokken mange. Og nu sidder jeg her og tænker hvad fanden jeg dog har lavet i alle de timer! Aner det ikke! Det er sku skræmmende. Ikke at kunne huske hvad man lige har siddet og lavet. /:

Men for at komme på andre tanker, så lavede jeg mig en kop kaffe/kakao og har fundet min bog frem. Vil læse resten af dagen, men skal lige have skrevet en mail til en, som spurgte om jeg kunne anbefale en god og lækker body scrub, og det er denne jeg har vist på billedet. Den er simpelthen så fantastisk! Dufter himmelsk og så skummer den op når man bruger den, så der er en virkelig lækker sæbe-følelse over den udover at den exfoliere huden. Perfekt perfekt perfekt! :D Så glad for at jeg fik den med i en tidligere Goodiebox. Ellers ville jeg ikke kende til den. Og så bliver huden altså bare super lækker efter brug. Sidder faktisk nu her og aer mig selv på armene - brugte den tidligere i badet. *Hehe*

Nå, men jeg vil få de få ting ordnet og nyde det sidste solskin sammen med min bog.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

 1. Hvad er det for noget pilates.. er det med bold eller??
  Jeg har selv en pilates bold og jeg er såå glad for at lave nogle øvelser herhjemme.. Det trækker kroppen ud på sådan en lækker følelse.. elsker det.. :D Har faktisk også nogle pilates dvd'er :D

  Den der scrub lyder lækker. Jeg er selv stor fan af den ny salt body scrub fra matas nye argan serie.. Den sammen med deres nye bodyoil, så bliver man helt ny og fin.. Ha Ha..
  Hvordan reagere din psoriasis på body scrub. Søren tør ikke rigtig prøve body scrub, han er bare for at rive sine sår op..

  Håber du har en skøn aften..
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikke det er med bold nej. De bruger en måtte og et tæppe. Det jeg har set indtil videre. :)

   Den er virkelig også bare lækker. Skal se om jeg kan finde den billigt et sted på nettet, for vil gerne have en mere liggende. :D Min psoriasis har godt af det. Eller jeg får da fjernet det dumme døde hud.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)