På jagt efter ting i Matas

I starten af ugen lavede jeg en bestilling på Matas' online-shop, da jeg gik lidt i panik efter ELF's lukning. Så jeg var på jagt efter noget der kunne erstatte de ting jeg så ikke længere kan få fat i. Det var bla. en HD Powder, brushes og en primer. Primeren har jeg endnu ikke fundet et alternativ til ligesom med børsterne, men tror jeg har fundet en ny HD Powder. Dog er den 3 gange så dyr som den anden, men nu er de jo også ret drøje i brug. Så det går vel nok. :)

Udover den bestilling fik jeg også købt lidt i selve butikken da jeg var inde og hente pakken. Jeg skulle kigge efter en ny mascara og noget til mine skrøbelige negle, og fandt begge dele. Mascaraerne er ikke noget jeg normalt ville gå efter, da jeg faktisk HADER de børster der er lavet af gummi - eller det vil sige, jeg hadede. For jeg har nu haft brugt en med sådan en nogle gange, og jeg må sige at mine vipper ser rigtig fine ud når jeg bruger den. Når jeg gerne vil have naturlige vipper, tror jeg faktisk at det er den slags mascara-børste der er bedst. Og til de gange hvor det så skal være mere dramatisk og fyldige vipper, så er det de mere naturlige fluffy børster. Såå... begge de mascaraer jeg har købt er med den irriterede gummi-børste. *Haha* Har lige testet den fra GOSH og jeg er imponeret over hvordan den har fået mine vipper til at se ud. Lækkert køb.

Og noget andet som jeg har været på jagt efter længe er en foundation. Så denne på billederne for nogle uger siden, men der var ikke en tester endnu så jeg kunne teste den, da den var helt ny. Så da jeg alligevel skulle bestille noget fra shoppen, så røg den med i kurven og så måtte det briste eller bære. Og fordi jeg købte den fik jeg en gave med i form af en foundation brush. Dét var sku da lækkert! Farven er fin så glæder mig til at se hvordan den er i ansigtet.

Men ja.. I får lige et par billeder tættere på med link og pris som jeg har givet. ;)


GOSH Growth Mascara - 90,- || Rimmel London Wonder'Full Mascara - 100,-


L'Oréal Infallible Matte Foundation - 110,- + gratis foundation-brush


GOSH Prime'n set Powder - 130,- || GOSH Eyeliner - 48,- || L'Oréal Nail Hardener - 45,-


Body Lab Shower Sponge - 25,- || Depend Brynknive - 40,- || Spiral Elastikker - 20,-


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)