Min første ordre hos LuxPlus

Jeg har kendt til sitet i lang tid nu, men bare aldrig bestilt noget derfra før. Men i dag skete det altså. Sad og kiggede lidt derinde, og opdagede at man kunne få rigtig mange ting til alt for billige penge. Det frister altså virkelig. Elsker når jeg kan spare en masse penge.

Jeg har længe gerne ville prøve Pukka te, men synes bare det er så svinedyrt normalt. Ved at Matas har tilbud i øjeblikket hvor man kan få 3 stk for 100 kr, men hos LuxPlus står de kun til 29 kr stykket. Se det er jo billigere. :D Så jeg har valgt den Cleanse-te, som jeg har kigget på længe, og så en Night Time-te, da jeg godt kan lide en varm kop te inden sengetid, men ikke gør det så tit, da der ofte er koffein i meget af den te man kan få. Så det er ikke så smart inden sengetid. Men disse er uden. Så de er nu bestilt hjem, og jeg glæder mig meget til at prøve dem. :D

Derudover så er jeg storforbruger af Air Wick rumspray, da jeg godt kan lide at mit hjem dufter rent og lækkert hele tiden, og det er jo begrænset hvor mange variationer man kan købe i de fysiske butikker, så da jeg så denne med Mountain Air, måtte jeg altså bare have 2 stk med hjem. Håber det er en frisk duft.

Sidst men ikke mindst, så smuttede der lige en neglelak og en neglelaks fjerner med i kurven. Det er simpelthen så overraskende billigt, så det er næsten dumt ikke at gøre det. De har også makeup derinde, men har jo lige købt noget, så det skal jeg ikke have mere af lige nu. :P Man skal jo også begrænse sig en smule. Men jeg glæder mig til at få det hele hjem. Bestilte for 160 kr og sparede hele 168 kr. Over 50%! Dét er sku da et røverkøb hvis I spørger mig. :D

Så smut endelig derind og kig lidt. Der er lidt til enhver smag. Der er også ting til den mere helse-
og økologi-interesseret type, og også til kaffe-drikkeren der er mere til de lidt mere specielle smags varianter.
Noget man bare lige skal være opmærksom på - er man ikke medlemskunde, så får man 1 måned gratis, og ønsker man ikke at fortsætte og betale et beløb hver efterfølgende måned, så skal man lige huske at afmelde sig igen efter 24 timer fra sin første bestilling. Det skal jeg i hvert fald lige minde mig selv om. :)


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)