På Fredag d. 13!

Vågnede i morges ved et sæt, fordi jeg troede der var nogen der var ved at bryde ind i min lejlighed. Det var dog bare håndværkerne der var ved at renovere lejligheden ovenover mig. Damn der blev trampet og banket godt. Men så kom jeg da op. Også selvom jeg ikke fik nær så meget søvn som jeg havde planlagt.

Dagen i dag skulle stå på en masse hygge, men synes godt nok der var mange forstyrrelser hele tiden. Folk kom hele tiden forbi og skulle snakke i flere timer af gangen, så følte ikke rigtig at jeg fik det ud af dagen som jeg ville. Men så må jeg tage revanche i morgen. :D

Det har også være ret tydeligt at vejret har skiftet siden i går, for hold da vimmersvej hvor har jeg været en frossenpind i dag. Har simpelthen ikke kunne få varmen. Det var først her til aften det lykkedes mig, da jeg stak fusserne i et skoldende varmt fodbad. Men fik da læst det sidste af "Insurgent", så nu er jeg klar til at starte på "Allegiant" i morgen, så jeg kan få færdiglæst "Divergent"-serien. Så jeg ved godt hvad min weekend skal gå med. Og det bliver faktisk rart at kunne låse døren og bare nyde det 100%. Skal dog lige have vasket tøj i morgen også, men det passer jo heldigvis sig selv. Og behøver ikke handle, da jeg var nede og handle tidligere. Så det hele er bare klar! Lækkert lækkert lækkert! Så må det bare gerne blive lækkert vejr, så man kan sidde ude på min ny-indrettede altan og nyde det.

Nå.. Men jeg vil se en masse serieafsnit inden sengetid, og I må have en rigtig god start på weekenden alle sammen! Og se eventuelt en masse lækre gysere i anledningen af datoen i dag. :D FREDAG D. 13!!!!


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)