Aften te - Ny Te-kande

Har siddet her til aften og nydt lidt te. Havde noget løs te i pose, som jeg ikke rigtig har kunne bruge, da jeg ikke længere har en "holder" til det, som man kan putte i sit krus. Men da jeg så var i Fakta tidligere i dag, fandt jeg denne søde te-kande. Den virker en smule skrøbelig, men det går nok. Jeg har ledt efter en der minder lidt om denne, så da jeg så den, valgte jeg at købe den med det samme. Noget jeg så ikke vidste før jeg kom hjem og fik den vasket og fjernet stregkode mærket, var at det var en Bodum-tekande. Så det var en dejlig overraskelse. :D

Så jeg har siddet og nydt lidt vinter-te med honning her til aften sammen med lidt Toffifee, som jeg fik af de søde piger der interviewede mig i sidste uge. Lækker afslutning på påsken.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. i like tea,but do not drink them in the evening normally,cause it will make me excited

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)