Får det bedre - håber jeg

Som overskriften siger, så håber jeg virkelig at jeg er bed at få det bedre. Hoster dog stadig en del og den føles mere og mere tør og øm, men det plejer at være tegn på at jeg er ved at slippe af med al slim og snot. Men der går nok nogle dage endnu. Så skal jeg desværre kæmpe med tør hoste det næste lange stykke tid, men sådan er det altid. Det tager mig bare utroligt lang tid at blive rask ovenpå sådan en omgang her. Men lidt halls, snotpapir og håndsprit burde klare det lidt hurtigere.

Havde egentlig ikke nogen energi da jeg vågnede i dag, men jeg fik alligevel taget mig sammen til at få gjort rent. Her trængte virkelig også. Havde jeg samlet Cosmo's totter sammen, tror jeg faktisk at jeg havde pels nok til en 2-3 katte. Ja det var virkelig slemt. Men nu er det ordnet og det er sku rart ikke at skulle tænke på det i weekenden. :)

Nå.. Jeg må hellere smutte. Skal tidligt op og til lægen i morgen - ikke at jeg gider, men det skal jo ordnes. Vil tage fat i min bog og læse lidt. Har ikke fået læst ret meget de sidste par dage, men nu skal jeg altså igang igen.
I må hygge jer!


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

 1. Først og fremmes forsat god bedring.
  Jeg var slev ramt i slutningen af helligedagene og jeg er kun lige fornyeligt sluppet af med min hoste, den hæmmede mig så meget at jeg ikke kunne løbe, men i dag har jeg gjort forsøget.

  God læsning...

  ❤️Bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Louise. :D <3
   Og er glad for at høre at du er ved at være ovenpå igen. :) Jeg kæmper nu med manglende stemme. *Hehe* Jeg lyder som en på helium.

   Slet
 2. Jeg foreslår, at du kan tilberede nogle pære til at drikke vandet, kan det hjælpe dig stoppe hoste

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)