I Svendborg i går

Jeg fik slet ikke rigtig tid til at blogge i går efter jeg kom hjem fra Svendborg. Jeg nåede kun lige hjem, da jeg blev ringet op og spurgt om jeg var klar til at få mit nye brugte TVbord hjem. Så det fik jeg op og så skulle jeg afsted igen. Kom først hjem ved en 22-tiden, og brugte så 2 timer på at sortere i det jeg havde i den gamle og få det smidt i skufferne på den nye. Det ser rigtig godt ud! Nu mangler jeg bare at få den gamle slæbt ned, så solgt søjlerne, købt den nye rumdeler og få den samlet og sat på plads. Glæder mig helt! :D
Nå... Men nu til dagen i går generelt.

Jeg havde en tid hos min tatovør kl 12, så jeg tog bussen så jeg lige kunne nå det. Var lidt ked af at jeg skulle alene afsted, men fik da hygget mig alligevel. Kakki (tatovøren) og jeg fik i hvert fald snakket en masse og vi gav os god tid, da jeg var den eneste kunde han havde resten af dagen. Han skulle nemlig have sin datter i denne weekend, så han havde aflyst resten af sine aftaler resten af dagen. Kan godt forstå ham, for han har hende vist ikke så tit, så når han får muligheden er det jo bare at slå til. :D Men vi fik snakket om tatoveringer, fjerning af dem og generelt om projekter vi begge gerne ville igang med. Super hyggeligt.

Da jeg var færdig hos ham smuttede jeg i Tiger efter en skitseblok med hvidt papir. Jeg ved ikke hvorfor alle andre er med gult papir? Det er da skide irriterende. :P Men fandt altså en med hvidt. Så nu kan jeg komme igang med store zentangles/zendoodles. :)

Derefter skulle jeg lige i Solo, da jeg havde hørt rygter om at de ville lukke helt. Men sådan var det heldigvis ikke. De skifter bare øverste chef, så de venter på en der gerne vil opkøbe dem og give dem et friskt pust. Derfor er der 50% på alt i butikkerne. Slet ikke dårligt! :D Fik derfor også købt lidt søde sommerkjoler. Viser dem på bloggen i morgen.
Var også lige forbi H&M efter en sort top, da jeg mangler noget løst uden ærmer til nu her hvor det bliver varmere. Og havde jo så en kupon med 10% rabat, som jeg havde fået med posten, så det var jo oplagt at bruge den der.

På dette tidspunkt var klokken ikke så mange, så jeg smuttede ind i Kvickly efter noget drikkelse. Inden jeg tog helt hjem besluttede jeg mig for at tage ind på sygehuset og besøge min far. Han har været indlagt siden påsken, så vi savner ham lidt herhjemme. Tror også han og hans værelsesmakker synes det var godt jeg kom, for så kunne jeg lige handle lidt snoller i kiosken for dem. *Haahahah* Men rart var det nu at se ham. Selvom jeg får det dårligt når jeg er på sygehuse. Især når jeg kommer ind til folk der er indlagt. Og at min far så skal ligge der er bare ikke iorden. Han skal ikke være syg og opereres 11 gange på 2 uger. Nej nej nej.... :P Men sådan er det. Han får jo heldigvis hjælp.

Nå... men resten kender af dagen har jeg fortalt om. Hygge med søs og hendes kæreste og vores mor. Spiste også derude, så det var jo dejligt ikke at skulle tænke på det. Og det samme sker nok også i dag. Vi tager nemlig alle sammen til Svendborg for at besøge daddy. Men udover det så skal min søster og mor vist lige i Solo efter at have set mine sommerkjoler. Nu vil de også have nogen. *Haha* Tosser! Men så får jeg da mulighed for at kigge lidt igen også. :P

Så jeg tager computer og hele svineriet med mig, så bloggen ikke kommer til at stå stille som det meste af dagen i går. Hader når jeg ikke kan give lyd fra mig og holde bloggen igang. Såå... I skal nok få lidt at læse på herinde i dag.
Vil smutte i bad og gøre mig klar til at blive hentet. Håber I derude får en super weekend!


Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Lyder godt nok som en hyggeligt weekend! Rigtig god weekend ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Har det virkelig også været. :) Men nu trænger jeg virkelig snart til noget alene-tid og afslapning. :P

   Slet
 2. Lyder som om du havde en godt tur, ville gerne ha været med, men desværre kan man ikke altid alting. :D
  Håber du får en skøn dag og får mere på plads i lejligheden.. glæder mig til at se.

  Skal vi ikke se hvor fin din tatto er blevet? :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Smider et billede op løbende. Skal bare lige have slæbt det gamle ned og købt reolen. Tror det bliver rigtig godt. :D

   Tattoo får I nok et billede af i morgen eller i løbet af næste uge. :) Det er jo kun ræven der er blevet frisket op med lidt orange.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)