Min endelige ReadAThon Bog bunke

Jeg har været utroligt meget i tvivl når det kom til hvilke bøger jeg skulle tage frem til i dag. Især fordi jeg har været igang med forskellige bøger løbende, og ikke har vidst hvilke jeg fik læst og hvor mange jeg blev færdige med. Men nu er dagen her, og nu har jeg mulighed for at tage de endelige bøger frem.

Men det var nu ikke nemt at vælge nogen. Jeg vil gerne igang med en serie, men så igen... Vil også gerne have læst nogle af de enkeltstående bøger jeg har. Så beslutningen blev de bøger der ikke er en del af en serie. Så har jeg også en chance for at blive "færdig" i dag. :D Gik jeg igang med en serie, så ville jeg ikke have chancen for at læse den færdig på 24 timer. Jeg er nemlig ikke en af de sygt hurtige læsere, såå.... dem må jeg hellere gemme. Men så skal jeg satme også igang med en.

I dag bliver det så disse bøger jeg har taget frem. Den første jeg tager hul på er "The Ocean at the End of the Lane" af Neil Gaiman. Den er ikke så tyk, men har hørt at det skulle være en rigtig sød bog, så den glæder jeg mig til at komme igang med. :D

Den næste jeg gerne vil igang med, er "The Mist in the Mirror" af Susan Hill. Dette er en gyser, og det er længe siden jeg har læst sådan en. Så den kunne også være rar at få læst.

Hvis jeg så når at blive færdig med begge bøger, så overvejer jeg at gå igang med "Gudestorm" af Anne-Marie Vedsø Olesen. Det er en trilogi og faktisk en serie, som jeg nævnte før, at jeg gerne ville igang med. Så det bliver spændende om jeg når så langt.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)