Ohh... Hej Mandag

Øv... Starter den nye uge ud med halsbetændelse der er blevet værre, en forkølelse der lige mente den skulle joine og feber. Argh men det gider jeg da ikke! Men næsten alle i boligblokken er syge, så der er nok en af dem der har smittet mig. Så jeg smed håndklædet i ringen og smed mig på sofaen. Lagde mig til at blunde lidt og bliver pludselig vækket af en akutbil og ambulance der drøner ned i baggården. Troede sku lige de kom efter mig. *Hahahahaha* Men det var en af de ældre beboere de tog med på skadestuen. Sikke da en morgen.

Jeg har ikke fået det bedre, men håber ikke det tager alt for lang tid. Gider ikke bruge flere uger på at skulle ligge på langs. Gjorde jeg sidste gang jeg blev slået ud på sådan den måde. Så kryds fingre for at det er hurtigt overstået.

Men til trods for sygdom, så var jeg så heldig at vinden ikke var så kold på altansiden her til aften, så jeg kunne sidde og varme mig lidt i solen sammen med prinsen. Bliver nødt til at nyde det imens vejret er godt, for der skulle komme en masse regn igen. Og så er jeg blevet nødt til at skifte bog. Havde simpelthen ikke hoved til den tykke og meget indviklede bog. Så jeg har valgt at gå igang med "Maze Runner".

Derudover så har jeg været igang med at indhente nogle af de gode serier jeg følger med i, og så står den vist bare på putten og dyne de næste par dage. Indtil jeg altså skal rende frem og tilbage fra hjem og læge et par dage i træk. Kæft hvor jeg ikke gider, men det skal bare overståes.

Vil hoppe i seng. Sov godt når I selv kommer så langt. :DTranslate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)