Tid til lidt læsning på altanen

Ja.. Jeg skal langt om længe igang med "Anna og det Franske Kys". Den forrige bog var ret tyk og derfor tog det også en del længere tid at få den læst færdig. Men blev færdig i dag og kan nu komme igang med denne. Skulle have været igang med den tidligere på måneden, men pga. en lille fejl, så fik jeg den først senere. Men nu skal det satme være.

Havde faktisk overvejet at gemme den til ReadAThon, men kan ikke vente. Ved så ikke om jeg når at læse den færdig inden lørdag, eller om jeg stadig er igang med den der. Men det må tiden vise. Der er jo et par dage endnu. :D

Men jeg vil nu sætte mig til rette ude på altanen med en kop mokka med kakao, en Lion-bar med hvid chokolade og denne skønne bog. Håber I andre også får nydt aftensolen lige som mig.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)