Dagens Hurtige

● Vejret er skønt og jeg nyder hvert et øjeblik jeg kan ude på altanen. Er så glad for min forvandling derude, og overvejer lidt om jeg skal spise aftensmad derude også alt efter hvordan temperaturen er i aften. :D

● Der bliver taget hul på den sidste bog i Karin Sommer-serien i dag. Har stadig ikke modtaget "Anna og det Franske kys", som jeg skulle læse sammen med en masse andre læseheste fra i går af, så det irriterer jeg mig ret så kraftigt over. Men nu må vi se om jeg nogensinde får den. Jeg kan da i det mindste få læst min nuværende serie færdig i mellemtiden.

● Havde overvejet en cykeltur rundt i Faaborg, men kan mærke at jeg har brug for en dag for mig selv. Sidde og fordybe mig i noget kreativt. Se nogle serieafsnit fra de sidste par dage. Læse lidt. Måske endda bage en kage. Forkæle mig selv med ansigtsmaske og fodbad og ordne kløer på hænder og fødder. Bare være mig selv og hygge.

● Hvis vejret bliver godt i morgen, vil jeg ud og tage lidt billeder af naturen. Godt nok lover de overskyet vejr og regn, men er jeg uheldig, så må jeg vente til en anden dag. Selvom min kommende uge og weekend er godt booket op. Og jeg glæder mig især til weekenden da min søster kommer til Fyn nu de ikke kunne i påsken. Glæder mig til at se hende.

● Jeg kan mærke en voksende irritation til et par firmaer som jeg har mailet til i over en uge og endnu intet har hørt fra ang. bestillinger og andre problematikker. De kan sku da ikke stadig holde påskelukket?!?!? På denne måde kan de sagtens miste mig som fast kunde.

● Glæder mig lidt til på fredag hvor jeg skal ned og have rettet op på min elskede ræv på armen. :D Håber derfor også på godt vejr den dag, da jeg gerne vil lidt rundt i Svendborg og kigge lidt.

● Jeg er ved at kaste op over det program på TV3 der hedder "Splittet". Det er mindst lige så elendigt og ligegyldigt som "Luksus Fælden". Og det er blevet genudsendt HELE DAGEN!


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Luksusfælden er da et af de mindst ligegyldige programmer på TV3? Jeg nyder i hvert fald at se det :)

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hehe* Det synes jeg så ikke. :P Men der er vi jo bare så forskellige.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)