Kvinder kan også lide af hårtab

Jeg kan godt mærke at dette er noget der efterhånden fylder en del hos mig. Jeg har dog aldrig haft tykt hår, men det er blevet betydeligt tyndere de sidste par år, og det er virkelig et problem. For bliver det meget tyndere, så har jeg stort set intet tilbage. Og hos en kvinde sidder meget af selvtilliden altså i håret – og her er jeg ingen undtagelse.

Jeg har tidligere prøvet at tage vitaminer og andre piller, som skulle hjælpe til med hårvækst, men det har ikke haft den store effekt, så da jeg hørte om crescina og deres serum, blev jeg lidt nysgerrig. For det er åbenbart et produkt som folk har haft kæmpe succes med. Burde de satme også med den pris det står i, for damn det er dyrt!
Det det går ud på er at man bruger en ampul hver dag i 5 dage og derefter 2 dages pause og så 5 dage i træk igen. Det skulle så hjælpe til med at ens hår skulle blive tykkere og mere modstandsdygtigt. Dog er der nogen der skal have flere behandlinger efter hinanden og så løber det hurtigt op i mange tusinder af kroner. Men… tænker at det i længden måske godt kan være det værd. For hvem gider gå rundt uden hår på hovedet? Ja ikke mig da! I kan klikke her og læse mere om det hvis I vil vide mere. Men jeg har i hvert fald ikke råd til at give over 700kr for en 10-dages kur. Og da slet ikke flere gange om måneden. *Suk* Så jeg må bare håbe på at mit stress bliver mindre med tiden, og jeg derfor ikke mister mere af mit hår.

Har I derude idéer til billige måder at forbedre end hårvækst på? For jeg er ved at være tom for idéer selv.


Translate posts in the bottom of my blog

7 kommentarer:

 1. Hej- personligt tabte jeg også en del hår da jeg havde både extensions men også da jeg affarvede mit hår, affarvning knækker håret, og det har meget lettere ved at knække af... Jeg begyndte at farve mit hår mørkt i stedet, fik klippet godt af i håret, for til sidst at al hår med afbelgning var væk efter 5 år, det gjorde mit hår meget stærkere og sundere, også i de stressede perioder jeg har, måske det kunne hjælpe dig?:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har haft mørkt hår i mange år, og der har ikke været nogen forskel. Så det med hårfarvning har ikke gjort nogen forandring for mig. Og ja affarvning er hårdt ved håret, men det er kun sket 2 gange og det med hårtab skete mange år før det. :) Så det er ikke der mit problem ligger. Ville dog ønske det gjorde, for så var det da nemt at gøre noget ved det. :D Og klipper også mit hår med jævne mellemrum, netop for at slippe af med de tynde og tørre spidser.

   Slet
 2. Jeg har selv undersøgt det med at passe på sit hår, efter at jeg ikke har behandlet det så godt, og selv mistet en del. Du får lige en liste (noget har jeg prøvet, andet ikke, men det skulle fungere!)
  - Spis sundt + drik vand (så det bliver fugtet indefra)
  - Massér din hovedbund, for at få gang i blodcirkulationen - gør det evt. med kokosolie med nogle dråber lavendelolie i, det skulle virke endnu bedre
  - Sov med kokosolie i håret
  - Red ikke håret når det er vådt
  - Ikke brug varme på håret
  - Ikke gå ud med vådt hår
  - Brug en gammel t-shirt i stedet for et håndklæde - det skulle være mere skånsomt
  - Ikke farv håret
  - Brug evt. hesteshampoo (jeg skal selv igang) - der skulle være mange flere proteiner i, hvilket er super for håret + flere ting jeg ikke ved så meget om (min far forhandler det, og han siger at rigtigt mange piger er begyndt at købe det i hans dyrebutik, så der må vel være noget om snakken?)
  - Som med et silke/satin pudebetræk eller tørklæde over puden
  - Put "leave-in balsam" eller en smule olie i håret hver dag, for at holde det fugtet
  - Brug kun shampoo til hovedbunden og balsam til spidserne - og ikke særlig meget produkt ad gangen
  - Vask kun håret 1-2 gange om ugen (tørshampoo er redningen!)
  - Brug så koldt vand som muligt - det lukker porerne, så man ikke fælder så meget når man har vådt hår
  - Pas på dig selv mentalt - du siger du er stresset, så prøv evt. yoga, pilates, meditation eller mindfulness.

  Mange af dem handler altså bare om at styrke håret, så det ikke så let knækker eller man fælder så meget - håber at du kan bruge noget af det! Og gud hvor blev det langt, men så er al min research gennem det sidste stykke tid vist også kommet med! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Ja det var en lang smørre, og meget af det 70% har jeg prøvet, uden at se den store forskel. Bruger dog stadig olie i håret og sørge for at holde det godt fyldt med vitaminer til både rødder og spidser. Men ja... tror meget af det er det mentale. Desværre er sådanne kursuser ikke billige, så det er ikke muligt. /: Skal dog have fundet ud af hvornår det er gratis nede i træningscentret, men det er ik så tit det sker. Desværre. Sådan er det at være fattig. :D Man må finde de billige eller gratis løsninger. :D

   Slet
  2. Du kan finde guidede meditationer, mindfulness og pilates på nettet! Især meditationerne er jeg ret glad for, det kunne du i hvert fald prøve :) Bare søg på youtube, ellers er der en app der hedder Headspace, du kan prøve det gratis 10 gange, og se om det føles bedre for dig :)

   Slet
  3. Se så langt havde jeg slet ikke tænkt. :P TAAAAK! Det skal jeg da lige prøve.

   Slet
 3. Jeg så faktisk et indslag i god morgen danmark engang, hvor de snakkede mere om at man skulle skære ned for de mange produkter og så købe sig en ordenligt børste i stedet for og så rede sit hår 2 gange om dagen, Ja og samtidig huske at klippe de døde spiser lidt oftere.. Det med at rede håret skulle vidst kunne vække noget i hovedbunden, som gør at produktion øges.. Mener det var hende Gunbritt eller hvad hun hedder. Men sådan en ordenlig børste koster jo også hurtig en bondegård.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)