Zentangle/Zendoodle redskaber fra eBay

Det har været længe undervejs, men nu er det endelig ankommet. Jeg har ledt efter hvide kuglepenne i en evighed uden held, og valgte så at købe dem online i stedet. Derudover bestilte jeg lidt karton-stykker hjem i disse tre farver og så valgte jeg at teste en af de tyndeste fine-liners også. Den er overraskende god, så det kan godt være at jeg køber flere. Dog er de ikke ret meget billigere end den pakke jeg plejer at købe, men skal man kun have en enkelt i et par størrelser, så kan det godt betale sig. Man skal bare lige tænke på at der går en små 3 uger før man modtager dem. Dét kan godt være lidt irriterende.

Men nu kan jeg da komme igang med lidt reversed zentangle/zendoodle. :D Skal nok blive spændende. Lover at dele det med jer her på bloggen.


Hvide kuglepenne || Sort fine-liner || Karton i 3 forskellige farver


Translate posts in the bottom of my blog

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)