Går jeg hen og bliver en kjole-pige?!

Hold da op hvor er der meget snak om galla, studenter eksaminer, fester, sko, gallakjoler og hele svineriet. Det er uhyggeligt at tænke på at det allerede er tid til at de nye studenter skal afslutte deres skoleforløb. Hvad der er endnu mere skræmmende er at jeg har gjort dette nogle gange efterhånden. Dog er det ikke alle gange at jeg var med til den afsluttende galla-fest. Var med på HG men ikke den seneste på HF - og denne kan jeg godt irritere mig over at jeg ikke var med til. Men det var bare ikke lige min sommer den sommer. Havde på daværende tidspunkt heller ikke en kjole, men er blevet mere og mere varm på at skulle have nogen. Har en sort som efterhånden er mange år gammel, og så har jeg de nye "hippi"-kjoler som jeg købte i Solo for noget tid siden. Har så også lige vundet en virkelig smuk kjole fra Zizzi som jeg virkelig håber jeg kan passe. Men derudover så kunne jeg godt tænke mig en rigtig sommerkjole i nogle skønne friske farver. Synes bare det er utroligt svært at finde en jeg synes om, og som jeg muligvis kan passe.

Har været henne og kigge lidt på nettet for at komme med nogle eksempler på hvad jeg snakker om. Den sorte er den jeg har vundet og de andre er eksempler på nogen som jeg godt kunne tænke mig noget alla. Og havde jeg skulle til galla denne sommer, så kunne disse kjoler sagtens være et godt bud på hvad jeg ville dukke op i. :D Det er jo ikke sommer for ingenting når det skal afholdes på det tidspunkt.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)