Tester - JorgObé Scrub Maske

Jeg modtog denne JorgObé Scrub Maske i min Maj Goodiebox, og som jeg skrev i det indlæg jeg viste jer indholdet i den, så havde jeg virkelig længe gerne ville prøve denne. Så jeg klappede i mine små hænder af ren spænding da jeg hoppede i bad i går morges, for der var det nemlig blevet tid til at teste den for første gang. Brugte den så igen i morges og det er den da slet ikke blevet dårligere af. Hold da vimmer hvor er den lækker! Jeg troede jeg havde fundet min favorit scrub maske, men det må jeg så trække i land igen, for DENNE er klart den bedste jeg nogensinde har prøvet!

Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg knus-elsker de skønne black masker, og vil virkelig gerne prøve den fra JorgObé, men derudover så har denne Scrub Maske også stået højt på listen over produkter jeg gerne ville prøve, så jeg er virkelig glad for endelig at have den i min besiddelse.

Jeg bruger dagligt scrub maske i badet, og har efterhånden prøvet en del, og derfor er jeg også blevet en del kræsen når det kommer til netop disse type produkter. Jeg hader når kornene bliver for store eller for små til min smag, og så er det også super vigtigt at huden føles lækker efter brug - ikke fedtet som en del scrub masker gør. Jeg vil gerne have at huden føles lækker blød, ren og frisk. Og det må jeg satme sige at denne gør. Min tidligere favorit har en skøn størrelse korn og huden er dejlig blød bagefter, men den mangler den der friskhed som slutresultat. Så da jeg kunne læse at denne har en kølende effekt, så blev jeg virkelig glad.

Kornene har den perfekte størrelse og der er også tilpas mange af dem. Man kan virkelig mærke at den tager fat, og man har muligheden for at få skrubbet huden godt igennem. Og så må jeg sige at jeg virkelig blev overrasket over den kølende effekt, for hold da op hvor var den effektiv. Man kunne mærke den der kolde følelse på huden og det føltes virkelig lækkert! Det er næsten som om man havde fået ny hud. Ja jeg er sku blevet smask forelsket. Nu forstår jeg pludselig den kæmpe ros de får for deres produkter. For hvis deres andre produkter er lige så lækre som denne, så må jeg sige at de fortjener det.

Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)