Nu med et par hvide sneakers!

Har langt om længe fundet et par hvide sneakers, som jeg kan acceptere. Ja jeg er utroligt kræsen og blev ret vred, da jeg modtog de forkerte første gang. Og som sagt, så er jeg utroligt kræsen når det kommer til sko. Så det har taget mig virkelig lang tid at finde et par, som jeg synes om. Nej de er ikke helt hvide, som ellers var ønsket, men de er hvide nok. Der er en smule grønt i selve sålen og ellers lidt sorte detaljer, og det er helt fint med mig. :D

De er fra et mærke jeg slet ikke kender, men de har den form som jeg godt kan lide. Det er især spidsen på skoen, som jeg er kræsen med. Jeg ser helst at de har en lille "næse" der går opad, som I kan se på billedet. Mange af mine sneakers har den, og der er bare et eller andet ved det, som jeg bare elsker. Så jeg er glad for at disse viste sig at have den.

De er fundet hos Spartoo og det direkte link til dem er her. Glæder mig til at tage dem i brug.Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. De er da super nice, jeg skal virkelig også ha fundet mig nogle nye sneakers.. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. De er virkelig nice ja :) Nu skal de bare gås til. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)