Lækkert vejr, Lægebesøg & DIY-dag

I får lige et sent indlæg inden jeg hopper i seng. Det har været en lang dag, men har fået nået en del. Dagen startede ud med et lægebesøg hvor der lige skulle tappes lidt blod og jeg skulle have en samtale med min læge. Havde egentlig ikke lyst, men det hører med til det forløb jeg er igennem. Derefter skulle jeg hente en pakke med det jeg skulle bruge til en DIY, som I får her på bloggen i morgen. Ville egentlig ikke have lavet den før næste uge eller når jeg modtog det sidste jeg har bestilt til det, men jeg kunne simpelthen ikke vente. Så jeg gik igang med det med det samme jeg kom hjem. Var dog lige inde forbi bageren efter et lille rundstykke, da jeg selvfølgelig ikke har fået købt ind til morgenmad. Men efter det var spist gik jeg igang med kreativiteten. :D

Endte dog nede hos mine forældre efter et lille uheld herhjemme. *Hehe* Så jeg var faktisk derude resten af dagen. Hyggede lidt med hundene, spiste med og jah... sad ude i solen. Håber ikke jeg er blevet skoldet, men det finder jeg nok ud af i morgen. Og de næste 3 dage bliver også tilbragt derude. Min søster og hendes kæreste kommer nemlig i denne weekend, så vi skal virkelig hygge! Grill i morgen (hvis vejret bliver godt), med ud og fiske lørdag morgen (hvis vejret igen bliver til det), hygge resten af dagen og måske ud og tage billeder om aftenen og søndag står den igen igen på hygge. :) Bliver en dejlig weekend! Og så håber at jeg i løbet af disse dage også får skrevet nogle spændende indlæg til jer. Jeg har i hvert fald aftalt lidt med min søster som jeg skal bruge, så computeren bliver nok taget med under armen.

Nå, men jeg vil se det sidste af den film jeg er igang med og så hedder det godnat!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)