Igen uden Internet

Nå... Glæden ved at have fået fikset nettet i går var kort, for nu virker det igen ikke. Var ved at uploade min vlog på ny da mit redigerings program åbenbart havde cuttet 1/3 af videoen, og så forsvandt nettet igen og nu vil det bare ikke virke uanset hvad fanden jeg gør. Så det er en ommer Stofa! Nu må de fandme tage det lortemodem med sig og give mig et nyt. Gider ikke slås med det pis mere. *Suk*

Så jeg får nok først net igen i morgen. Lort med lort på.


4 kommentarer:

 1. Øv altså, var lige så glad da jeg så på bloglovin at du havde lagt en vlog op..
  Men nå jeg så klikker så var der slet ikke nogen.. skod..
  Håber snart du får det til at virke igen søde, jeg glæder mig til at se :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber det sidste virkede :) Og vloggen er oppe igen, som du nok har set.

   Slet
 2. Her har Stofa haft problemer siden de lavede en opdatering natten til i går :) Der har kørt teknikere rundt i Vamdrup siden i går formiddags...

  SvarSlet
  Svar
  1. Utroligt at de konstant skal have så mange fejl og problemer med deres system.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)