DIY - Lav din egen personlige kalender #1

Lige siden jeg kom ind i denne "planner-hobby-verden" har jeg gerne ville prøve at lave en kalender med en form for ring-bind-funktion og som var i læder. De koster en formue fra ny af og de er simpelthen umulige at finde brugte herhjemme til billige penge, så jeg måtte lede efter en på eBay. Jeg ville gerne have en i A5, men det var simpelthen ikke muligt medmindre jeg som sagt ville give en formue. Jeg fandt så en der er mindre som hedder "Personal" og den kostede ikke ret meget. Den er dog ikke så pæn og havde nogle gyselige lædersnore på, men... de blev taget ud og så fandt jeg ellers mit elskede stof frem med birketræer og ræve på. Det kostede en formue på eBay, men jeg måtte bare have det og fik også syet et penalhus ud af det.

Jeg klippede det hele ud på øjemål og syede det på ved at sy igennem læderet. Indeni skulle der også ske noget, så fandt resten af mit lysebrune stof frem - fik lavet en lille lomme i den ene side og så blev det ellers også syet på. Det har taget nogle dage, men jeg er faktisk meget glad for resultatet.

Den er ikke færdig endnu da jeg mangler indmaden af kalenderen. Samt at jeg har noget elastiksnor på vej, som jeg skal lave en lukning med, og derpå skal der noget dekoration. Så I får et indlæg igen når de ting er blevet ordnet.
Kalenderen skal først tages i brug næste sommer - hvis jeg kan vente - så jeg har masser af tid til at arbejde på den så den bliver 100% som jeg ønsker. Og så kan jeg jo genbruge den ved bare at skifte sidderne ud indeni. Det er en meget populær ting når det kommer til denne hobby, så jeg er glad for at jeg også har den mulighed nu.

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)