Hvis jeg havde pengene ville jeg købe.....

Hold da nu op hvor er det farligt at sidde en Søndag aften og være i dårligt humør - have adgang til nettet og så ender med at sidde og surfe efter lækkert tøj og sko til Efteråret - også selvom man ikke har råd. Av for den da! Jeg har intet bestilt, men det er utroligt fristende. Der er især én ting, som jeg godt gad eje og den er endda billig taget det hele i betragtning. Der er tale om den sindsygt flotte vest med blonde-ryg, som I kan se på billedet. Jeg er forelsket. Og så til kun 179 kr. Det kribler i fingrene, men jeg bliver nødt til at holde mig i skindet, selvom det er utroligt svært. Har godt nok lidt penge stående på min PayPal, men køber jeg denne, så er der intet tilbage derinde, og det ville irritere mig. Men... se den lige! Åhhh altså! Havde jeg haft en Zalando rabatkode der kunne skrælle lidt af prisen på denne, så havde jeg altså bestilt den hjem. Der er desværre kun en der giver rabat på deres Sommer udsalg. Øv bøv altså!

Men må hellere nøjes med at sidde og savle over den - og for at kunne gøre det, har jeg været henne og sammensætte et look, som jeg tror den ville være rigtig fin til og som jeg ville elske at kunne gå med her i Efteråret. Alt fundet på Zalando's hjemmeside, hvis nogen ville vide det. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)