En af de der gode dage

Sidder med det største smil på lige nu. Cosmo ligger og slanger sig ude på sin hylde på altanen. Det var virkelig den bedste beslutning jeg tog - nemlig at fjerne planter på den øverste hylde derude og gjorde plads til at han kunne være der. Han ha savnet den anden hylde han havde på væggen, så han fortjente altså en form for erstatning.

Jeg har lige smidt mig i sofaen for at indhente nogle YouTube videoer, og så vil jeg se om der kommer noget på TV jeg kan hygge med resten af aftenen. Jeg er stopmæt efter at have guffet en pizza i mig og en af pizzariaets bedste salater. Maven gør av, så det eneste jeg kan holde ud er at holde sofaen med selskab. Har planlagt at smide en ansigtsmaske i krydderen om lidt og så står den på lidt læsning senere. Lækker afslapning ovenpå en alt for varm dag - hvor jeg heldigvis fik fundet tid til at vaske lidt tøj. Hader når maskinen er optaget hele tiden, men i dag var jeg nr. 2 i køen.

Jeg håber på at jeg kan komme ordentligt i tid i seng i dag, da jeg gerne vil nå en masse i morgen. Og så skal jeg altså ud og lufte jernhesten lidt - især efter det festmåltid jeg har haft i dag. *Hehe* Så ser om jeg kan komme ned forbi de gamle for at få luft på cyklen og måske endda køre ud forbi nogle mennesker jeg ikke har snakket med og set i noget tid. Håber vejret er med mig.

Ha' en fortsat god aften alle sammen. Nu vil jeg læne mig helt tilbage og forsvinde i sofaen. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)