Så meget trafik ud og ind af min dør i dag

Hold da nu op for en træls formiddag jeg har haft. Ringede jo til Stofa igen i går fordi internettet igen var forsvundet, så en tekniker kiggede forbi ved en 9-10 tiden - Det var så ikke Henrik, men en anden utroligt flink mand. Han valgte så at skifte mit modem og ville ringe tilbage når det hele kørte som det skulle. Efter to timer var der stadig ikke hul igennem. Ringede derind igen og de ville så lige sende den videre til dem der havde styr på det. Efter en lille halv time bliver jeg ringet op igen og får besked på at Henrik kigger forbi, for de kunne ikke løse det inde hos dem, så de havde brug for at der kom en forbi og kiggede på modemmet. Han skiftede så kabel og det hele og finder så ud af at da der endelig er hul igennem, så har de slået det trådløse fra. Argh men altså! Så det fik han også lige sat igang igen ved at ringe ind til dem. Så da klokken var 13:00-13:30 havde jeg endelig internet igen, og Henrik skal have en stor tak for dette. :D Faktisk lidt rart man kender en der arbejder hos dem. *Haha*

Nå men det betyder også at hele dagens planer er en smule forsinket, og jeg bliver nødt til at tage ned og handle her om lidt. Skal lige have til noget aftensmad til de næste par dage og så vil jeg ellers prøve at få orden på de småting jeg gerne ville se om jeg ikke kunne nå i dag.

Så det må gerne lige holde lidt tørt imens jeg er ude. Så kan jeg hygge med varm kakao senere og se på regnen udenfor. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)