Sikke en skøn dag

Jeg har fået ordnet lidt praktisk herhjemme og kom derfor ret sent igang med alt muligt andet som jeg ellers også havde planlagt, men jeg nåede det hele! :D Efter et hurtigt bad i eftermiddags kørte jeg ud til de gamle da jeg skulle have lidt luft i cyklen. Ville så køre ned og handle bagefter, men endte med at køre med dem i Lidl. Kom så heller ikke hjem derefter, da jeg så faktisk endte med at spise derude og sidde ude hos dem indtil nu. *Hehe* Det var ikke planen overhovedet, men som sagt så fik jeg nået det jeg skulle, så det gør mig intet.

Og så fik jeg også lige set lidt på den fødselsdagsgave min søster og jeg har købt til hende. Min søster havde den idé at give hende en trreat-box fra Goodiebox og den ankom så i dag. Godt nok en lille uge før hendes rigtige fødselsdag, men den nåede da frem i god tid, så det kunne ikke være bedre. Og sikke da nogle lækre produkter der er i. Selve brandet, Naobay, kender jeg, da jeg selv fik en bodylotion i en Goodiebox på et tidspunkt og duften er virkelig skøn. Hun virkede også til at være glad for gaven, så søs det var en super god idé. :D4 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)