"Jagten" på TV3 (Pædofile) - Ved ikke hvad jeg skal tænke og tro!

Skal da lige love for at jeg pludselig fik travlt her til aften. Var faldet i fælden med det kreative og fik også syet nogle af mine leggings, en top og tre par pyjamasbuksker som var begyndt at blive godt slidt. Men jeg nægter simpelthen at smide dem ud, så de fik lige en gang syning og så holder de forhåbentlig lidt længere. Og så fortrød jeg lidt at jeg havde smidt tøj til vask så sent, for jeg hader at skulle hente det i mørket i kælderen. Der er bare en lidt klam stemning dernede. Fik spist sent og nu sidder jeg så her med ondt i maven. Både pga. maden men så sandelig også pga. programmet "Jagten - Børnelokkerne på nettet".

Jeg havde faktisk ikke set ret meget af det indtil jeg spotter et billede jeg genkender selvom det er sløret og så bekræfter brugernavnet på personen min mistanke. Jeg er i chok! Jeg kender denne person! Jeg har kendt ham siden jeg første uge var på nettet nogensinde! Han var en af de første personer jeg kom i kontakt med og har haft kontakt til on-and-off igennem årene og faktisk så sent som et par år siden..... WTF!? Jeg er målløs! Tænk sig at have "kendt" en person i over 20 år, og så viser det sig at han er endt ud med at være pædofil? Jeg kender ham jo slet ikke som den han bliver udstillet som i TV. Det er hans billede, hans brugernavn men.... aih men jeg ved sku ikke rigtig hvordan jeg skal have det med det. I kan tjekke denne annonce ud og se hvilke fyre det handler om.... Det er en af dem og har så sent som d. 6 juli 2014 haft kontakt med han via Skype.

Så nu sidder jeg bare her totalt farveløs i ansigtet, tårer i øjnene, et ubehageligt sug i maven og har svært ved at tro at jeg kan falde i søvn i nat. Burde måske smække noget musik i ørerne når jeg ligger under dynen og prøve at koncentrere mig om det i stedet for mine mange tanker. Hold da helt kæft altså!

Smutter... har siddet og stiret på teksten i 40 min nu uden at komme videre. Så det er måske tegn på at jeg skal få afsluttet og udgivet dette indlæg.


3 kommentarer:

 1. Ja det må da godt nok være noget af et chok..
  Men det er jo tit sådan at man ikke kan se det på personen.

  Jeg så det også i dag må bryder mig faktisk ikke om konceptet..
  Synes det er politiets opgave at fange sådan nogle folk..

  SvarSlet
  Svar
  1. Bryder mig heller ikke om at de skal udstilles på TV. Det gør jo at folk som jeg der kender dem bliver totalt chokket. /: Det er en virkelig ubehagelig følelse.

   Slet
 2. Deres FOTO skulle pløkkes op på hver en lygtepæl i DK. VH Lone

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)