Nyt køb - Moony Mood Taske

Jeg har haft denne skønne taske i et stykke tid nu, og jeg må sige at jeg er blevet ret glad for den. Den har den perfekte størrelse, har masser af plads i sig og så er den altså bare så fin at se på. Den er af mærket Moony Mood og er pt på tilbud inde hos Spartoo. Den fås også i en beige farve, hvis I ikke er så meget til den sorte - hvilket jeg foretrækker da den passer til ALT!

Det jeg faldt for ved denne er først og fremmest størrelsen. Den er en mellemting af min lille og store taske, som enten er for lille eller for stor, så jeg er super glad for at jeg har fundet denne. Og så er der tilpas nok lommer i den. Der er det store rum samt 3 små (den ene med lynlås) indvendigt og så er der to rum udenpå tasken - foran og bagpå. Lommen foran er hullet så man kan kigge lidt ind på indholdet i den forreste lomme. Så fint! De er dog ikke lukket med lynlås, så det skal man lige have i tankerne når man har den i brug.

Noget jeg godt kunne have ønsket dog er, at remmen var bredere. Sådan en tynd rem er ikke altid så behagelig at have over skulderen hvis tasken er proppet og dermed også tung. Men så må man bare undgå at fylde for meget i den. *Hehe* Eller lade være med at være så ømskindet. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)