På en meget regnfuld dag

Så skal jeg da lige love for at vi får regn. Men det er hyggeligt når man ikke skal ud i det. Skal jeg dog her inden længe, da jeg ikke har alt det jeg skal bruge til aftensmaden og mangler noget at stege mine lækre Amerikanske pandekager i til i aften, såå... afsted med mig. Har også en ustyrlig trang til karbonader, men tror kun der bliver råd til en pose kartofler, en dåse tun og noget stegemargarine i dag. Var nemlig lidt uartig i nat. Jeg lå og kiggede på min bordeaux kjole i vaskekurven og tænkte at den ville jeg altså virkelig gerne have i sort, såå.... ja den kom jeg til at bestille hjem. Men så er det også slut nu. Ikke mere tøjkøb for i år. Måske et par leggings og nogle trusser, men that's it! Jeg har det jeg skal bruge nu, så behøver ikke mere.

Men fordi det er lidt trist vejr i dag, så har jeg planer om at jeg skal lave det sidste til ét af mine #Blogtober-indlæg så det kan blive planlagt til udgivelse. Derudover så er der et par stykker som også er under udvikling, men de kræver noget mere tid - og bedre vejr, såå.. de må vente lidt endnu. Men ellers er jeg ved at være godt med og klar til at kunne komme igang med det til d. 1 Oktober. Det er ikke noget vildt, men bare sådan lidt ekstra Efterårshygge her til bloggen. Overvejer også at vlogge noget mere i Oktober, men nu må jeg se hvor meget tid jeg får til det, da det jo bliver en ret travl måned. Der er forberedelserne til Bloggertræffet, der er indsamlingen til Knæk Cancer og så er der nogle andre småting der starter op, såsom samtale hos psykiater, træning osv... Så det bliver en lidt hektisk måned, men håber jeg kan klare det uden at blive alt for stresset. Det er også derfor jeg forbereder lidt til #Blogtober allerede nu, for ellers er jeg bange for at jeg ikke når alle dage.

Nå.. Jeg vil hoppe ud og tage mig et bad - var lidt sent ude af fjerene i dag fordi jeg havde en skøn drøm jeg ikke ville have skulle stoppe. Hader når man vågner for tidligt fra sådan nogen. :P

1 kommentar:

  1. Jeg skal ha karbonader i dag.. Hvis du kommer herover, laver jeg extra.. ha ha <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)