TBR - Hvad vil jeg gerne nå at læse før året er omme?

Jeg går faktisk ikke op i hvor mange bøger jeg når at få læst i løbet af året, men i år har det været gået rigtig godt - i hvert fald i starten af året. Jeg havde sat mit mål til 15 stk, men er allerede oppe på 26... 26!!! Det er vanvittigt! Er igang med en, men udover den, så vil jeg gerne nå at læse de tre I ser på billedet. Når jeg dem er jeg oppe på 30 bøger i år, og det ville slet ikke være så dårligt et mål at nå. Et dejligt rundt tal. Men nu må vi se hvordan det går. :P Min nuværende bog er hurtig nok at komme igennem - hvis jeg gider tage mig tid til det. *Hehe*

ReadAThon er lige om hjørnet, og der vil jeg gerne igang med "Det der ikke slår os ihjel" af David Lagercrantz. Jeg har set frem til at komme igang med denne og jeg glæder mig til at blive genforenet med den historie. Derefter går jeg igang med "Grey" af E.L. James, som jeg virkelig ikke kan vente med at komme igang med hellere. Jeg har siden jeg læste de andre meget gerne ville have historien fra Mr. Grey's side af og det får vi endelig lov til nu. Ja!!!! Sidst men ikke mindst, så har jeg hørt meget godt om "All the Bright Places" af Jennifer Niven, så hvis jeg kan nå det inden året er omme, så vil jeg gerne se om jeg også kan komme igang med den. :)
Lige nu er jeg igang med "På randen af fornuft" af Helen Fielding og... kunne godt tænke mig at læse den sidste også, men har ikke hørt ret meget godt om den. Men til trods for det, så skal den læses alligevel. Jeg kan ikke gå igang med en serie uden at få det hele med. :P Så skal se om jeg kan finde den billigt et eller andet sted.

Hvad har I af planer for bøger I gerne vil læse inden året er omme?

5 kommentarer:

 1. Kommer der ikke mere weekly planner fun?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det gør der, men har bare ikke været i stødet til det de sidste par uger.

   Slet
 2. Jeg håber virkelig at du når at læse 'All the Bright Places' i år - det er blevet en af mine yndlingsbøger <3

  SvarSlet
 3. Det er jo ret nyt for mig at læse og jeg er nået meget længere end jeg nogen sinde havde turde drømme om.. Prøver lige nu at tage en bog af gangen, men der er virkelig mange jeg gerne vil læse..

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)