I dag for et år siden - På en Efterårs gåtur

For præcis et år siden var jeg ude og gå tur og tog lidt billeder af naturen omkring mig. Da var Efteråret allerede begyndt at vise sig frem, men det synes jeg virkelig ikke at jeg kan se endnu i år. Håber dog snart at det kommer, men det er nok pga. den voldsomme varme vi har haft denne Sommer, som bare ikke vil give slip på os. Øv altså!4 kommentarer:

 1. Jeg gik forbi et kastanje træ i går og den var begyndt at få brune blade og havde smidt nogen af dem, så efteråret er begyndt.. håber bare det bliver smukkere end sidste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal SÅ meget ud og knipse lidt billeder sammen. :D

   Slet
  2. Ja og jeg kan næsten ikke vente.. det er virkelig med at holde øje med vejret og naturen fra nu af. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)