Når du ikke har noget F&%¤%¤&%&¤/ internet

... Så må du prøve at lave noget andet selvom du er fuck-effing RASENDE!!!!!!!!!!!! på Stofa over ikke at få fingeren ud af et vist sted for at få det ordnet én fucking gang for alle! Ja jeg er fucking gal og jeg snakker med dem flere gange om dagen lige i øjeblikket fordi jeg intet internet har 80% af dagen og det er jeg fandens træt af at betale for - har besøg af den næsten hver anden dag, men de finder ingen fejl hos mig. Så jeg får en forbi igen på fucking torsdag først i næste uge!!!!! Og han får IKKE lov til at gå nogle som helst steder før han har fundet fejlen, om han så skal ende med at sidde her indtil langt ud på natten jeg er pisse hamrende ligeglad. Jeg har haft dette problem i flere måneder i streg nu og nu rækker min tålmodighed fandme ikke til mere. ALT er blevet skiftet, så om det er en af mine fucking pisse latterlige naboer der har et eller andet apparat der stjæler mit signal, så river jeg det personligt ud af deres strømstik og losser det ud fra altanen. Jeg gider ikke finde mig i det pis her mere. Og NEEEEEJ jeg kan ikke få en anden udbyder for det er kun Stofa der er sat på denne latterlige boligblok. Jeg er rødglødende af raseri og det er IKKE godt for mit helbred. Jeg skal helst undgå sådanne situationer som gør mig rasende, men dette kan jeg ikke komme udenom. Så jeg er bange for at dette skubber mig helt tilbage fra start og smadrer det hele for mig og nej jeg har ikke råd til medicin mod aggression, så spar mig de kommentarer.

Jeg har som sagt prøvet at lave noget andet for at sætte mig selv igang med noget for ikke at ende med at smadre noget herhjemme pga. frustrationerne i kroppen. Jeg har designet lidt indhold til min DIY-kalender, som jeg prøver at starte op allerede fra Oktober af i stedet for Juli 2016. Er blevet ret glad for resultatet men det tager seriøst en krig. Mangler stadig at lave måneds-oversigter over resten af 2016 og så skal jeg igang med at lave datoer og dags-stempler til siderne der skal bruges i kalenderen. Det er en masse der skal printes, og med de problemer jeg har med printeren skal det nok også ende med at skabe en masse problemer, men så kan jeg da råbe og skrige af internet og printer på skift.

Er ikke kommet igang med min Oktober-DIY endnu, men det gør jeg nok i morgen eller efter aftensmaden - alt efter hvad jeg føler mest for.

Jeg vil prøve og se om jeg kan finde en hul hvor der er lidt net og jeg kan få uploadet dette indlæg. Fucking lorte-dag. Sorry til jer for dette negative indlæg, men jeg havde seriøst brug for at få det ud.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)