Efteråret er så småt ved at vise sig

Se lige alle de gyldne blade! Parkerings-pladsen nede hos lægen var totalt dækket med dem, og jeg havde næsten ikke lyst til at tage hjem igen. Men jeg havde nogle ting jeg gerne ville nå i dag, så cyklen blev vendt og jeg fik fragtet mig selv hjemad igen. Troede faktisk at det både var blodprøve og samtale hos lægen i dag, men samtalen viser sig først at være i næste uge. Men jeg fik så også lige tjekket blodtryk og taget en blodprøve for sukkersyge. Mine sidste tal så fine ud, men det kan jo hurtigt ændre sig. Og så fik jeg bestilt tider til blodprøver fra nu og indtil jeg igen skal på sygehuset. Så det var en lidt større omgang, men det var rart at få overstået.

Har så siddet og ventet på en pakke det meste af eftermiddagen, men den kom aldrig. Skulle have haft den i weekenden, men der dukkede den bare aldrig op. Så nu skal jeg have kontaktet firmaet samt PostDanmark i morgen efter Mindfulness-kurset. Utroligt at så mange af mine pakker skal forsvinde i hænderne på dem. Men det plejer at løse sig. De forskellige firmaer er gode til at få sendt en ny pakke, så det håber jeg også er tilfældet denne gang. Eller at pakken kommer i morgen. Såå... Nu må vi se hvad der sker. Skal også se om jeg kan nå ind forbi posthuset og sende et par pakker, men nu må vi se om kurset strækker ud. Bliver en lidt stresset formiddag, men håber at jeg kan slappe af det meste af aftenen.

Torsdag kommer der igen en tekniker forbi og kigger på internettet. Synes snart jeg har dem rendende hele tiden. Men derfor skal jeg også lige have ryddet lidt op i morgen når jeg kommer hjem. Der skulle jo gerne være nogenlunde ryddeligt når jeg lukker ham indenfor. :)

Jeg når nok ikke ret meget andet end det, og jeg vil også gerne lige have lidt luft og tid til at komme mig efter Mindfulness. Nogle gange når jeg kommer hjem dernede fra, så er hovedet bare tungt og kroppen totalt energiforladt. Havde aldrig troet at det kunne være så afkræftende, men vi er mange på holdet og det er mange informationer man skal have ind på små 2 timer. Så jeg håber på en lidt mere stille og rolig aften i morgen.

Derudover så håber jeg snart at vejret bliver dejligt igen. Har brug for nogle solskinsdage - selvom udsigterne til godt vejr ser ud til at ligge langt væk lige nu - men jeg vil gerne ud med mit kamera lidt samt optage lidt til en vlog. Så jeg er meget opmærksom på vejret lige for tiden. Samt naturen selvfølgelig. Den bliver mere og mere gylden og det er jeg glad for at se. Nu må den dumme blæst bare gerne stoppe. Ellers er der jo ikke nogle blade tilbage på træerne.

Nå.. Må hellere stoppe inden det bliver en halv roman. :D Sov godt når I når så langt folkens.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)