Jeg kan ikke vente til det bliver Black Friday!


Hvis ikke du kender til "Black Friday", så er det på tide at du vågner op. :D Især nu inden det er for sent. Du kan nemlig spare en masse penge på lækre sager - og julegaver måske!? Det er i hvert fald det der er min plan. Jeg har stadig et par gaver jeg mangler at få købt, så jeg håber lidt at jeg på fredag. d 27 November kan købe de sidste og måske købe lidt ekstra for de beløb jeg mangler at købe for til de forskellige.

Jeg har set frem til denne dag længe, da jeg elsker at spare penge på de ting jeg normalt køber. Om det så er makeup, tøj eller andre ting - det er altid rart at kunne købe ekstra ind. Jeg håber i hvert fald at jeg kan fylde lidt af mine lagre op. Men det kommer an på hvor der kommer gode tilbud på Black Friday-dagen. Ved at sider som Zalando, Ellos, NiceHair og forskellige fysiske butikker har, men håber også at sådan nogen som Matas, Asos og Saxo måske vil hoppe med på bølgen. Jeg vil i hvert fald i ugen op til holde godt øje med de forskellige.

Nå, men jeg vil forsætte med min (U)hygge-aften med gys og gru i anledningen af datoen - Fredag d. 13. Muuhahahhahahaha! :D Holder I også (U)hygge-aften i aften?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)