Perfekt Søndag Aften

Aftensmaden er spist, opvasken er taget og nu er det så blevet tid til at læne sig tilbage og læse lidt i min bog. Perfekt afslutning på Søndagen. Havde egentlig også planer om at jeg ville have bagt mig en saftig gulerodskage, men kom i tanke om at jeg har æbleskiver i fryseren, så tog et par stykker af dem op i stedet, som jeg så vil varme her senere og nyde sammen med en kop varm kakao med krydderblanding. Ahhh... Så kan det ikke blive bedre. Stearinlys er også blevet tændt, juletræet står og funkler og TV'et står og brummer lidt i baggrunden. Jaaah... Jeg er tilfreds. Og som I kan se på billedet, så har jeg været inde og hente en af mine hovedpuder for at gøre det ekstra behageligt at ligge her i sofaen og læse. Forstår ikke hvorfor jeg ikke er kommet på den idé noget før, for hold da op hvor ligger man godt. :D

Jeg vil smutte! Håber I andre derude på den anden side af skærmen har haft en dejlig dag.

6 kommentarer:

 1. Det både ser ud til og lyder vildt hyggeligt :-)

  Velkommen i klubben af mennesker med sofa-hovedpuder - næste skridt bliver så, at du også får en sofadyne - det kan jeg varmt anbefale :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Har desværre ikke en sofa-hovedpude, men slæber min inde fra sengen herind fra nu af. :D Men ja det kunne være lækkert med en fast samt en dyne også. Ved dog bare ikke hvor jeg skulle have det liggende når jeg rydder op og gør sofaen præsentabel :D

   Slet
 2. Nej hvor ser det vildt hyggeligt ud.
  Tæppe under og over sig, med sin hovedpude...

  Rigtig god aften.
  - Louise
  Http://eightytwo.dk

  SvarSlet
 3. Jeg stabler også 4 puder i nakken på sofaen, når jeg vil ligge helt rigtig til at kunne læse.. Det er så hyggeligt.. og nogen gange tager jeg også en hynde under fødderne, så er det næsten som en elevations seng.. ha ha.. :P

  Har virkelig den vildeste lyst til æbleskiver nu. :P

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhhh... jo mere putte-agtigt det er jo bedre. :D
   Sorry :P De var gode. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)