Nyt køb - Min Ordre fra LookFantastic.dk

Så ankom min første ordre fra LookFantastic.dk. De har ret ofte nogle skønne tilbud, og det udnyttede jeg tidligere på måneden. De havde 3 for 2's pris på Rimmel og jeg har længe gerne ville prøve de læbestifter de har lavet i samarbejde med Kate Moss, så derfor bestilte jeg tre af dem hjem. Kunne godt have nøjes med to af dem, da jeg så også lige faldt over en mascara jeg ville prøve. Den har en meget speciel børste og det vil jeg gerne se om har en positiv effekt på mine lange vipper. ;) Den hedder "Rockin' Curves" hvis I selv vil prøve at finde den.

Derudover havde de også den Mavala Double-Lash serum som jeg er gået hen og blevet så glad for til billige penge. Så jeg købte en hjem til lageret så jeg ikke står og mangler når jeg løber tør for den jeg bruger nu. Det er ikke fordi den har givet mig længere vipper, men de er blevet betydeligt stærkere og jeg mister ikke nær så mange længere og de knækker heller ikke så ofte som de plejer. Så jeg bruger den gerne hver aften inden jeg går i seng. :D

Læbestifterne jeg har valgt at købe er fra tre forskellige kollektioner. Den første er en af deres matte læbestifter og den har farven "111 Kiss Of Life". Det er en flot rød farve. Den næste er fra deres alm kollektion (ser det ud som) og har farven "08 Timeless All". En utroligt flot nude berry-farve. Dette er helt klart min favorit ud af dem alle tre. Og den sidste er fra deres Spring kollektion og har farven "16". Det er en koral farve men det er desværre ikke hvad jeg havde forventet. Farven på deres site ser mere dusty rose-agtig ud, og det var det jeg havde håbet den ville være. Men jeg beholder den. Kan være jeg alligevel kan få den brugt til Foråret/Sommeren. Det må tiden vise. Men alt i alt er jeg glad for de ting jeg har fået købt. :D Skal helt sikkert have mere derinde fra på et tidspunkt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)