Cosmo er en virkelig kræsen kat

Som overskriften siger, så er Cosmo en virkelig kræsen kat. Det gælder både andre mennesker, legetøj, hvor han vil drikke sit vand og hvilken mad han vil spise. Og det gør det altså ikke altid nemt. Han fylder 7 år til August så det er jo ikke fordi han er blevet gammel og sær, men der er bare meget få ting han kan lide. Når det kommer til andre mennesker, så skyldes det jo en skrækkelig oplevelse han havde i Sommeren 2010, så det er forståeligt nok. Dog er han blevet en smule bedre og er faktisk også begyndt at nærme sig et par forskellige personer som jeg har på besøg en gang imellem. Det er dog ikke alle han gider snakke med, men det er blevet bedre. Legetøj skal helst kunne tæskes godt og sige en masse lyde og hoppe vildt rundt, ellers er det ikke interessant. Så ting der siger lyde ved at puffe til dem og små rundt bolde, det er det bedste han ved. Vandet skal drikkes i køkkenvasken, ellers gider han ikke drikke af det. Vælte skålen og lege med det kan man godt selvom det står andre steder, men drikke af det vil han kun hvis det er i køkkenvasken. Sære kat altså. Og sidst men ikke mindst så gælder det så sandelig også maden.

Jeg vil jo gerne have at han får noget godt og sundt kattemad, men når jeg har haft købt det dyre fra dyrehandleren og flere forskellige steder på nettet, så er det kun interessant de første par gange han får det, og så mister han interessen for det. Han nægter simpelthen at spise det. Og har også forsøgt at blande noget forskelligt, men han sorterer i det og spiser kun det han vil have. Det har været en dyr process at finde det rette foder til ham, og har endda også forsøgt en masse af det billige, men der er kun én type tørfoder han vil spise. Det er det man kan købe i Aldi der er fra Topic. Det er heldigvis noget af det billige, så det er ikke noget der springer budgettet, men... ville bare ønske jeg kunne give ham noget som ville være perfekt til hans race. Men jeg får gang på gang spørgsmålet hvad jeg dog fodre ham med da folk synes hans pels er super dejlig blød, og så må jeg jo fortælle dem at det ikke er noget specielt men bare det fra Aldi. Folk bliver altid overrasket. *Haha* Derudover har jeg også forsøgt forskelligt vådfoder, men han guffer kun sovsen i sig og så får kødet bare lov til at ligge og tørre ud. Derfor er jeg gået over til at give ham paté og det elsker han virkelig. Har dog kun prøvet et par stykker efterhånden og nu prøver jeg så også det Topic har. Bliver spændende at se hvad han siger til det.

Hvad med jer? Har I en kat eller hund der også er super kræsen?

2 kommentarer:

  1. Coalminer var en satan da jeg fik Ham for et år siden Ca. Kunne ikke få ham til at spise noget af det jeg havde. Havde det dyre kunne jeg godt glemme prøvede paté og mere. Men så prøvede jeg Lidl's premium tørkost og det har han fået siden. 20 kr for 750 gram så det får han nu. Hende der avlede ham fodrede med alt mulig og det går jeg ikke ind for. Så han får ikke menneske mad og våd kost.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan godt være pænt frustrerende når de ikke bare vil spise det der bliver serveret. Men det er nu meget rart at de så vælger det billige. :D Uhh nej.. menneskemad skal kæledyr ikke have. Det er ikke meningen de skal spise sådanne ting, ellers ville de have gjort det ude i naturen også. Så det er virkelig skidt når folk begynder at fodre dem med deres egen mad.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)