Januar Udsalget er så sandelig startet!

Det er helt vildt som der bliver ved med at dumpe Januar Udsalgs-mails ind i min indbakke i disse dage. Kan webshoppene og forretningerne altså ikke være bekendt! *Hehe* Jeg har ingen penge at bruge og de frister mere end hvad jeg har skuldre til. :P Har dog ikke rigtig købt noget endnu, men skal ikke være bleg for at indrømme at jeg har været inde og kigge flere steder hver dag. For hvis der nu liiiige var en lille ting der kom ekstra meget på tilbud, og som jeg har ville have længe, så kan det godt ske det finder sin vej hjem til mig. Men indtil videre har jeg kun kigget.

Jeg har kigget på tøj hos Asos og Zalando, makeup hos LookFantastic og Matas og så har jeg kigget efter nogle varme vinterstøvler hos Spartoo. Jeg har et par støvler, som jeg også regner med at jeg vil bruge når sne og regn kommer, men det ville være rart med et par mere, så man har lidt forskelligt at vælge imellem. Sådan har jeg det jo også med mine sneakers (har efterhånden ret mange par). Jeg kan godt lide at farve-sammensætter tøj og sko efter humøret. Mit problem med støvler er bare at jeg har nogle store lægge og høje vriste efter mange års fodbold, så har svært ved at finde nogen jeg kan være i. Derfor kan det også være svært at vide hvilke der ville være perfekte til mig, men jeg kigger og kigger. Det skal nok lykkedes mig at finde et par mere en dag. Måske et par korte støvler - det ville faktisk være ret lækkert. Og de må heller ikke være for dyre.

Kender I til nogle korte støvler til billige penge der ikke giver vabler?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)