Oprydning i Makeuppen og Panik over Foundation Krise

For lidt siden var jeg henne og rydde op i al min makeup og opdagede faktisk at jeg havde en del der skulle smides ud. Mascaraer der var tørret helt ind, øjenskygger jeg aldrig fik brugt og få ting hist og her som bare ikke var noget jeg gad bruge mere. Det var lidt sørgeligt at måtte smide så mange af mine farvede mascaraer fra CoolCos ud, men for at være ærlig? Så brugte jeg dem jo ikke mere end et par gange om året. Og jeg har fundet nogle andre jeg ved jeg kommer til at bruge oftere, så jeg kom mig hurtigt over det.

Men en ting som gav mig panik var at jeg opdagede at jeg ikke har ret mange dråber tilbage af min absolut bedste foundation. Den fås ikke længere, da de har lavet den om til en BB-creme og det er noget af de værste jeg kan bruge til min i forvejen fedtet hud og irriterende psoriasis. Så jeg gik som sagt i panik og nu prøver jeg at søge hele nettet igennem for at se om jeg kan finde nogle billige nogen jeg kan teste. Den skal være tynd i konsistensen, matterende og være lys nok til min gennemsigtige hud. Og det er fra start en umulig opgave, men jeg bliver nødt til at finde en erstatning. Derudover bliver jeg nødt til at finde en concealer jeg har råd til og som rent faktisk kan klare det den er beregnet til. At dække pletter og andre uønsket ting på huden.

Har I nogle forslag? Har muligvis allerede prøvet det, men det ville være rart at få lidt forslag til noget jeg måske kan bruge. Og glem alt om at foreslå de dyre for dem får jeg aldrig råd til. Dem på billedet er nogle af dem jeg har prøvet.

2 kommentarer:

  1. Havde du testet den fra L'Oréal, som du har på billedet? :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det har jeg ja. Den er utroligt tyk, men bruger den en gang imellem selvom den på ingen måde er min favorit. :)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)