Tidligt oppe og ude i den friske kolde morgen

Jeg plejer ikke at få de tidlige tider hos lægen når jeg skal have taget blodprøver, men jeg har været heldig her de sidste par gange. For jeg elsker virkelig at komme ud og cykle i den frosne morgen hvor luften er helt frisk og kold og man kan få en masse kulde igennem lungerne og farve i kinderne. Der er ikke noget bedre! Og i dag var simpelthen bare den perfekte morgen til en cykeltur. Det skulle fejres med et par spanske rundstykker og en stor kop varm kakao da jeg kom hjem igen. Dejligt dejligt dejligt!

Så en lille opfordring til alle jer derude som er vant til at blive kørt rundt for bare at komme et par km væk fra jeres bopæl - læg de dårlige undskyldninger på hylden, på med noget varmt tøj og af sted på din cykel eller ben. Det er sundt at bevæge sig en smule og at få frisk kold luft igennem kroppen. Og er man træt så er det en perfekt måde at vågne på. :D6 kommentarer:

 1. Jeg foretrækker heldigvis cyklen (eller gå ben) når der ikke er for langt og det ikke står ned i stænger. Uanset vejret giver en helt anden friskhed har du helt ret i :D Men med alt den sne eller rettere sæbesmat som vi har på de usaltede cykelstier nu, hælder jeg for sikkerheden næsten mere til at blive kørt. Det er frustrerende at kommunen ikke bare får det ordnet :/

  Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Same her. Jeg cykler gerne i regn. Det er bare på med den rigtige påklædning, så går det nok.
   Jeg cykler bare det langsommere når der er sne og slud. Og så må bilerne finde sig i at man cykler lidt ude på vejen. Det er jo "deres sne" der er blevet smidt ind over "vores" kørebane, så de kan sku godt dele lidt af pladsen når nu vi får deres lort over til vores side. :D Men hvis der absolut intet bliver gjort så er det sku for dårligt ja. Så går jeg gerne i stedet.

   Slet
 2. Jeg er for dårlig til at komme tidligt op om vinteren.. fungere bare ikke så godt for mig der.. med mindre jeg har tvunget mig selv tidlig op i svømmehallen og så hjem til en god lur bagefter. Tit drømmer jeg om en mere normal rytme, men det fungere bare ikke med min psyke..

  Om sommeren kan jeg fint stå tidlig op.. det er sku sært.. det er ikke altid jeg fatter mit sind.. ha ha

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har et problem med at komme op om Sommeren. :P Eller generelt hele året rundt, men det er især slemt om Sommeren. :D

   Slet
  2. Det er sjovt at man er så forskellig i forhold til årstid.. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)