Hvordan skal jeg tilbringe natten i dag?

Så er det blevet Oscar-dag og det betyder at der i nat afholdes Oscar uddeling. Det har hele tiden været planen at jeg skulle holde mig vågen for at se det hele, men ved simpelthen ikke om jeg kan. Dagen i dag har været meget underlig. Jeg har rendt rundt og været sådan lidt semi-trist men ikke full-on. Men det har simpelthen koblet mig helt af så jeg har intet produktivt kunne lave. Har ikke engang kunne samle tankerne om at skulle skrive huskelister, se serie-afsnit eller forberede ting til næste uge. Intet har jeg kunne koncentrere mig om. Virkelig irriterende! Jeg har dog fået læst mig et par kapitler i min bog, men så er det heller ikke blevet til mere. Hader at have det sådan! Men håber jeg kan få ro i hovedet til at læse lidt mere i aften og så må vi se hvornår jeg går kold. Får jo allerede en travl dag i morgen.

Skal I andre være oppe i nat for at se Oscar?


1 kommentar:

  1. Jeg ser altid Oscar, men har ingen ide om om jeg i år kan holde mig vågen. Det bliver åbenbart ikke lettere med alderen.. :D Optager det dog, så hvis jeg falder i søvn kan jeg se resten i morgen.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)