Fandt endelig den perfekte Drømmefanger halskæde

Jeg har en svaghed for drømmefangere og har faktisk fire hængende i lejligheden. Jeg har længe ledt efter en halskæde eller et vedhæng med en, men synes tit jeg støder på nogen jeg ikke synes om. Jeg er ret kræsen. Har før haft en hvor fjerene var ægte, men de gik bare hurtigt i stykker. Har også haft en hvor fletværket inde i drømmefangeren var tråde, men de gik også hurtigt i stykker når den hang fast i ting. Så var på udkig efter en der var ét smykke med vedhæng der ikke var skrøbelige. Og så skulle den jo selvfølgelig være pæn og gerne simpel.

Der er et utal af forskellige slags på eBay og det kan være svært at overskue, men en dag fandt jeg denne og den er lige præcis som jeg ønsker den skal være. Ikke for meget der kan hænge fast i ting og tøj og så virker den ret robust. Den er perfekt! Og ved I hvad? Den koster under 7 kr. Ja jeg synes dælme det er et godt køb. I kan finde denne her hos denne sælger, men I kan også prøve at søge efter denne type halskæder selv og se hvor mange forskellige slags der er. Det er helt vildt!

Drømmefangere er for mig indbegrebet af Sommer, så denne får jeg helt sikkert brugt en del når vi når dertil. :DIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)