Mød Bloggeren - Random ting du nok ikke vidste

● Jeg elsker at sammensætte outfits med strømpebukser, men bruger dem egentlig kun når jeg skal noget hjemmefra (har en kat der gerne vil sætte kløerne i benene på en når han skal ligge på skødet). Men jeg har en lidt .... anderledes måde at påføre mig disse strømpebukser på. Jeg bruger nemlig gummihandsker når jeg håndterer dem. Som I nok ved, så er jeg hårdt ramt af psoriasis og det gælder også neglene. Så de flænser, smuldrer og .... ja de holder sig ikke hele ret lang tid af gangen og er altid flossede. Det betyder så også at de hænger fast i alt stof. Så for ikke at ødelægge mine strømpebukser så har jeg gummihandsker på når jeg tager dem på.

● Jeg smiler altid til de mennesker jeg går/kører forbi. Jeg har nemlig den holdning, at der ikke er noget grimmere end et menneske der går og ser sur og tvær ud. Jeg kan godt lide at få øjenkontakt til de mennesker jeg støder på og give dem et smil med på vejen. Det får gerne et smil på deres læber også og det kan måske give dem et positivt pift til dagen. Dog kan det godt give de forkerte signaler, da jeg gang på gang får at vide at mine øjne flirter (det er altså ikke min mening). Så hvis jeg får smilet til de forkerte typer så tager de ofte kontakt til mig, og det er jo ikke lige det der er meningen. Slet ikke når det er typer jeg helst ikke vil have noget at gøre med andet end at jeg ville give dem et smil med på vejen. Så jeg skal lære at passe på. *Hehe*

● Jeg kan blive helt hysterisk og kold når folk tror de kan bruge mig som deres personlige google-søgemaskine eller wikipedia. Hvor svært er det at prøve at tænke selv? Og hvis den er helt blank på toppen, så kan man vel prøve google nu hvor man alligevel sidder på nettet og prøver at få andre til at finde svarene for en? Det er sundt at prøve at søge informationerne selv. Ellers lærer man jo ikke noget. Vel?!

● Jeg er en kylling når det kommer til det med at flytte til en ny og fremmed by. Og ja Odense er stadig meget fremmed for mig. For jeg kan ikke finde rundt. Så min angst påvirker mig meget når det kommer til situationer som en eventuel flytning. Jeg er bange for at slippe de "trygge" rammer omkring mig. Bange for at slippe ting jeg kender.

● Der skal meget til at brænde en bro til mit venskab, men har man først brændt den helt ned, så bliver den ikke bygget op igen. Jeg giver folk mange chancer (alt for mange mener nogen), men hvis man så udnytter det på en grim måde og ender med at ødelægge den sidste og eneste vej til mig, så er man ude af mit liv for altid. Gider ikke sådanne mennesker. Løgne, bedrag, udnyttelse og generelt grim opførsel er ikke noget jeg gider have i mit liv.

● Jeg er typen som en gang imellem går i klædeskabet for at prøve lidt random tøj for at tjekke om jeg stadig kan passe det. Hvis ikke, så ryger det til Røde Kors. Og så er det jo bare hyggeligt en gang imellem at lege lidt med lidt forskellige sammensætninger og prøve noget anderledes med det tøj man nu har.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)