Det der med de Ingefær Shots

Der har været en masse snak om sunde shots, vitamintilskud osv som man skal tage om morgenen, og jeg har da været lidt nysgerrig. Der er så bare gået lang tid før jeg fik sprunget ud i det. Og jeg har så besluttet mig for at prøve at starte morgenen med et ingefær shot.

Har gjort det i små 6 dage nu og jeg havde virkelig håbet, at det ville være sådan en frisk smag der ville brænde lidt på vej ned igennem halsen. Men sådan er denne på ingen måde. Denne har en bitter og ret så grim smag. Ved ikke om det er forskelligt fra mærke til mærke, men denne synes jeg virkelig ikke er god. Havde lidt håbet at den ville være god nu hvor det er Rynkeby, men nej.. Den skal dog drikkes op, så pengene ikke er spildte.

Men kunne godt tænke mig at vide om der sidder nogen derude der ved om der er forskel på dem man kan købe? Anyone? For hvis jeg kan finde en jeg synes om, så er det jo en god måde at starte dagen på, samt at det jo skulle være godt for kroppen. Jo jeg kunne da godt prøve at lave min egen version, men ved sku ikke helt om jeg tør. *Haha* Medmindre der sidder en og har en virkelig god opskrift. :D Så kom frisk folkens. Kom gerne med tips.4 kommentarer:

 1. 711 har nogle små, men det er nok dyrt i længden. Det eneste jeg selv har prøvet at lave er frisk ingefær med kogende vand over, så i en flaske og på køl, evt. Lidt honning i. Men det er vist bedre hvis det presses som saft

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm... Må se om jeg kan finde en opskrift på et tidspunkt. :D Ellers må jeg gå til pille-formen.

   Slet
 2. Jeg laver juice om morgenen, med frosne hindbær, rigeligt ingefær og en lille smule hyldeblomst. Det er super godt og friskt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja man kan jo smide ingefær i smoothies. :D Tak for tippet.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)