Mit 24 Timers Read-a-Thon (Opdateres løbende)

Så kom vi endelig til dagen hvor læseheste hele verden rundt bruger 24 timer på ren læsning. Jeg har set frem til dagen siden sidste år, da jeg jo desværre ikke kunne deltage i Oktober måned. Så denne gang har jeg ikke ville aftale noget som helst til denne weekend, for jeg ville simpelthen være med. Jeg har ikke fundet den endelige bog endnu, men det gør jeg lidt før det hele starter.

Jeg vil i dette indlæg opdatere jer igennem alle 24 timer - dvs indlægget bliver opdateret løbende - og jeg håber at I andre der også skal deltage får et virkelig hyggeligt døgn. :D Here we go!


Lørdag
09:51 - Vækkeuret ringede kl 08:30 (jeg var kommet en smule sent i seng), og jeg fik taget mig et hurtigt bad. Hoppede hurtigt i noget tøj for at tage ned og hente rundstykker. Desværre havde de ingen, så jeg måtte nøjes med en snegl. Så må jeg bare varme nogle af de tørre boller jeg har i køleskabet. :P Jeg har fået gjort det hyggeligt i sofaen og omkring mig, og salaten er blevet ordnet til aftensmaden, så jeg kun behøver smide maden i ovnen så det kan passe sig selv.
Nu mangler jeg bare at få læst de sidste 4-5 kapitler i den bog jeg er igang med nu her, så jeg kan starte på en helt ny når Read-a-Thon for alvor starter.

12:39 - Efter et par forstyrrelser og folk der skulle have hjælp, så fik jeg endelig sat mig ned for at læse den bog færdig, som jeg var igang med. Døren er nu låst, telefonen sat på lydløs og jeg er begyndt at forberede snacks og drikkelse. Her er en smule koldt, da stuen stadig ligger i skyggesiden, og jeg overvejer kraftigt at tage dynen med ind i sofaen. Bare for at få lidt varme imens jeg ligger og læser. :D Og jeg har endelig fundet en bog jeg har lyst til at læse. Valgte i sidste ende ikke en fra min forberedte bunke, da jeg har besluttet mig for at få læst de to sidste bøger af Dan Brown. Så jeg har valgt at gå igang med "Det Forsvundne Tegn" i dag.

13:43 - Jeg er meget tæt på at tyvstarte en smule. :P Jeg har fået lavet mig en kop varm kakao at starte på, og så tog jeg den snegl frem jeg købte tidligere i dag. Bogen er taget frem, Tweetdeck kører på computeren og dyne og pude er taget med ind i sofaen. NU skal der satme hygges!

15:16 - Tid til en lille kort tissepause hvor jeg også lige fik deltaget i en af de små mini-challenges der kører hver time. :) Synes bogen starter godt ud. Den har i hvert fald allerede fanget mig. Jeg elsker den måde Dan Brown skriver på, så jeg tror jeg ender med at blive ret glad for valget af bog til i dag.

16:45 - Det blev tid til at smide maden i ovnen, så den kan stå og passe sig selv i en lille halv times tid. Kan godt mærke at jeg er ved at være en smule sulten. Glæder mig til en omgang lasagne med salat. Jeg har valgt at spise tidligt i dag, så jeg ikke behøver tænke på det senere. Håber jeg kan læse uden alle de små pauser hele aftenen. Hvad står jeres menu på i dag?

18:02 - Så blev aftensmaden indtaget og opvasken taget. Nu er det tid til at påbegynde læsningen igen. Håber jeg kan læse i et par timer i træk nu. Mangler koncentration, men håber den kommer. :P

20:12 - Er jeg den eneste der har svært ved at finde en behagelig læse-stilling? Jeg har prøvet at ligge, sidde, læne mig op ad noget, men intet lader til at være behageligt for mig i dag. *Suk* Så er det altså ikke nemt! *Haha* Men så kunne jeg jo passende lige tage en pause og få strukket benene lidt, tjekket de sociale medier og opdatere jer herinde. :) Hvordan går det med jeres læsning? Jeg er nået 23% ind i min bog. Det er ingenting i forholden til dem der læser små bøger og allerede er nået til deres femte eller noget i den retning. MEN! Jeg er nu mest til de lidt tykkere bøger. Så skide være med at jeg nok kun når at få læst en bog - eller noget af den.

22:43 - Trætheden er begyndt at melde sin ankomst, men jeg er ikke klar til at give op endnu. Har stadig svært ved at holde koncentrationen, men håber at den kommer tilbage efter en kort pause. Ved at jeg ikke kan tage en all-nighter, men håber dog at jeg kan nøjes med få timers søvn og så indhente resten i morgen når det hele er slut. Problemet er bare at jeg har aftaler efter kl 14 og kan ikke sove længe da jeg skal tidligt op Mandag for at komme på sygehuset. Men... nu ser vi... Jeg når det jeg når. Lige pt. er jeg 30% inde i min bog.

23:08 - Valgte at hoppe ind i seng for at læse videre. Så gør det nemlig ikke noget hvis jeg begynder at få krise for alvor. Og læser faktisk også bedst inde i sengen når det er mørkt udenfor.

00:02 - 36% inde i min bog og jeg må smide håndklædet i ringen. Jeg bliver simpelthen nødt til at få sovet lidt. Har sat vækkeuret, men nu ser vi om jeg hører det i morgen. :D


Søndag
08:24 - Ehm... Vækkeuret ringede 06:30, men så kravlede Cosmo op i armene på mig, og så endte vi begge med at falde i søvn igen. Han er altså virkelig en sovepille indhyldet i pels. :P Så jeg vågnede først for et par minutter siden. Dét var altså ikke lige planen. Men okay, så fik jeg da sovet.

10:01 - Havde lige en krise som skulle håndteres, men nu vil jeg nyde nogle pandekager, se lidt videoer på YouTube og så fortsætter jeg min læsning. En ret sløv start på dagen, men det er jo også Søndag. :P

10:53 - Det er bare ikke min dag det her. /: Uheld efter uheld hele morgenen. Men nu vil jeg altså skide det hele et stykke og ligge mig på langs i sofaen for at læse. Vil gerne have de sidste 3 timer med. Håber I andre har fået en bedre start på dagen.

14:06 - Read-a-Thon er nu slut og jeg nåede 52% ind i min bog. De irriterer mig stadig en smule at jeg ikke har kunne holde koncentrationen denne gang, men jeg er nu glad nok for at jeg fik læst små 295 sider. Nu vil jeg hoppe i noget ordentligt tøj så jeg er klar til at viceværten kigger forbi og jeg vil få forberedt nogle ting til i morgen.

Håber I andre har haft et godt Read-a-Thon og vi læses ved en gang igen senere på året. ;)

27 kommentarer:

 1. Ej sådan et indlæg tror jeg også jeg er nød til at lave, det fortrød jeg sidst at jeg ikke havde gjort.. :D Kan vidst lige nå det.

  Håber du får en skøn dag smukke :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg du skal. :D Det er altid hyggeligt at kigge tilbage på. Og tak i lige måde. <3

   Slet
  2. Jeg nåede det lige på et hængende hår.. :D

   Slet
 2. Det lyder hyggeligt! :) Nu må klokken også gerne snart blive 14, så vi kan komme i gang. Jeg glæder mig til at følge med i dit læsedøgn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er virkelig også SÅ tæt på at gå igang allerede. :P

   Slet
 3. Rigtig god fornøjelse!
  Jeg glæder mig til at komme igang med min bog, når jeg lige er nået igennem bloggene! ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange der laver opdaterende indlæg. Jeg venter til en gang i næste uge med at læse dem igennem. Før har jeg ikke rigtig tid. :P

   Slet
  2. Haha, ja lige præcis!
   Jeg gør det sådan lidt løbende, når jeg lige trænger til en pause fra læsningen - det er så hyggeligt at se, hvad alle har gang i. :D

   Men damn, hvor ser din lasagne lækker ud! Så kunne min aftensmad godt pakke sammen igen da! :P

   Slet
  3. Jeg skal have kigget lidt rundt i dag. :D
   Det var bare sådan en lasagne på frost, så den kunne sagtens have været mange gange bedre, men gad ikke stå og lave noget selv i går. :P

   Slet
  4. Den ser ellers hammer lækker ud! :D
   Jeg håber du har nydt dit læsedøgn - det har i hvert fald været hyggeligt at følge med. <3

   Slet
  5. Det var et dejligt døgn. :) Man burde tillade sig selv flere af dem udover de to gange om året Read-a-Thon kører. :D

   Slet
 4. Hvor ser det bare hyggeligt ud. Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad synes du om 'Det forsvundne tegn'?
   Jeg er i øvrigt ret vild med dine billeder.

   Slet
  2. Jeg synes faktisk den er spændende at læse. Elsker Dan Brown, så var ret sikker på at den ville falde i min smag. Overvejer om jeg skal læse den næste i rækken lige efter denne nu hvor jeg alligevel har bogen. :D
   Mange tak. ;)

   Slet
  3. Dan Brown er virkelig også god. Jeg var dog ikke selv helt så begejstret for lige netop den af Langdon-bøgerne, men den er stadig god.

   God slutsspurt!

   Slet
  4. Hvad synes du om den sidste så? Det er nemlig den næste jeg skal have læst. :D Hvis du har læst den altså.

   Slet
 5. Jeg tror de bliver sjovere, disse indlæg, når man selv er med i hele haløjsaet :) Sødt bogbillede, i øvrigt, sjov ide :)

  // Janni "Gulde" Iversen <>< Gulde.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør de. :)
   Mange tak. :D Ville se om jeg kunne få det til at fungere og synes det lykkedes mig meget godt.

   Slet
 6. Åh, dine billeder er altid spot on!

  Jeg håber, du får et skønt læsedøgn og læder mig til at kigge forbi :') Og så er jeg vildt misundelig på din kanelsnegl. Haps!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød. Er selv ret misundelig på dine billeder. ;)

   Og mange tak og i den grad i lige måde. :D Og tro mig... sneglen var GOD! :D

   Slet
 7. Angående behagelig siddeposition: jeg havde bygget rede men er alligevel endt på badeværelset - som åbenbart er mit yndlingslæsested. Jeg kan alligevel ikke finde ro i en behagelig stilling, hehe :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Badeværelset? Hvor dælen er det behageligt at sidde derude? :D

   Slet
 8. Nogen gange er det bedre at få lidt extra søvn og så være frisk nok til virkelig at kunne koncentrer sig om at få læst det sidste stykke vej.

  Jeg hepper på dig og håber du får en skøn dag. :D

  Knus <3

  SvarSlet
 9. Sikke nogle fine billeder - og det vigtigste er jo ikke, hvor meget man får læst, men at man hygger sig med det :D

  SvarSlet
 10. Hvor ser det altså hyggeligt ud <3 og ikke mindst lækkert ud :P

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)