Nye Sneakers - Skechers Flex Appeal Wildflowers

Jeg er en samler når det kommer til sneakers. Jeg elsker at de er så behagelige at gå i, samt at man kan få dem i alverdens farver og former, så de passer til alle lejligheder. Og nu hvor vi nærmer os Forår og Sommer, så var jeg lidt på udkig efter et par sneakers der passede perfekt til de årstider. Og ved I hvad? Mærket Skechers er lige udkommet med en ny serie af sneakers med memory foam og i virkelig farverige og feminine designs. Dog havde jeg kun råd til at købe et par, men jeg er simpelthen blevet forelsket i hele 4 af dem. Der er det par jeg har købt, og som I kan se billeder af her, men derudover er der også et par i lyseblå, sorte og et par i pink.

Jeg har fundet dem hos Spartoo, hvor de har dem et par hundrede kroner billigere end på Skechers egen site. De har dog ikke dem alle sammen, men de har dette par samt de lyseblå (som jeg er meget fristet til at bestille hjem også). Men valget faldt altså på de navy med grønne og pink roser. Der er bare et eller andet over dem som jeg bare elsker. Og bliver det for meget navy, så kan man skifte snørrebåndene ud med det pink par der fulgte med. Dét er en af de ting jeg elsker ved dette mærke. Der følger nemlig to par snørrebånd med.

Disse memory foam sneakers er super bløde, da de er lavet i et lækkert stof i stedet for læder og andre ret så kraftige materialer man er vant til med sneakers. Det gør også at ens fødder kan ånde i dem. Selve sålen er som sagt med memory foam der gør dem super lækre at have på og gå med. De vejer stort set ingenting og det synes jeg er en virkelig lækker ting når vi nu går de varmere måneder i møde. Der er ikke noget værre end tunge og tillukkede sko når det er varmt. Jeg elsker virkelig farverne og de sting der er i stoffet. Jeg er stor fan. Og jeg vil have flere!

2 kommentarer:

  1. Er også vild med dem :-) Nike og Adidas har også nogle fede med blomster.:-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det har de. :D Havde jeg råd købte jeg dem alle sammen. *Hahahah*

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)