Cosmo har ikke fået sovet i nat, så han er gået kold

... Jeg har så heller ikke fået sovet ret meget, da jeg konstant blev vækket af denne lille bandit. Han mente åbenbart at al hans legetøj skulle slæbes med ind i sengen - både de hårde bolde og sine bamser der piver når man snitter den. Damn hvor var det irriterende! Så jeg er også totalt kvæstet, men jeg gider ikke ligge og sove det meste af dagen. Har en rengøring jeg gerne vil have ordnet og så vil jeg se om ikke jeg kan gøre det lidt hyggeligt til i aften når der skal ses Melodi Grand Prix. Overvejer at tage ned og handle ind til lidt mere syndig aftensmad end kylling og salat. Men.. jah jeg ved det ikke helt endnu. Må beslutte mig senere. Nu vil jeg prøve at få vækket ham her og få støvsuget. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)