Mine nye Festival Solbriller fra SmartBuyGlasses.dk

Hvis I så mit første Festival look i Fredags, så så I nok også de solbriller jeg havde fået hjem og skulle bruge til det. De er fundet hos SmartBuyGlasses.dk og er et par oversized runde solbriller, som jeg synes har den perfekte stil til fx Festivaller og andre Sommer aktiviteter. Det er ikke lige den type solbrille jeg normalt går efter, men jeg synes de var så specielle og sjove, at jeg valgte de skulle være en del af min efterhånden ret store samling.

Jeg ved godt at de er lyserøde og det er normalt slet ikke en farve jeg bryder mig ret meget om, men når det er Forår og Sommer, så kommer alle lyse og pastelfarver frem, og det betyder også den lyserøde. Og så synes jeg de er super fine til det look jeg fik lavet. De er af mærket Massada og det er ikke et jeg kendte til før jeg fandt disse. De laver mange flotte solbriller, og jeg synes faktisk at de er et kig værd.

Hvis man ikke er så meget til denne solbrille, så har SmartBuyGlasses også en masse andre spændende solbriller, som måske kunne falde i ens smag. Jeg har i hvert fald en voldsom kriblen i fingrene efter at få fat i flere af dem. :P


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)