En lidt anderledes afslutning på weekenden end planlagt

Vågnede flere gange i nat pga. hedeslag og en næse der løb lidt, men tænkte at det nok bare var varmen. Det var først da jeg vågnede her i morges, at det gik op for mig, hvorfor natten havde været så urolig. Jeg har fået raget en forkølelse og halsbetændelse til mig. *Suk* Dét var altså ikke lige hvad jeg havde planlagt. Får en travl uge i næste uge, så har slet ikke tid til at ligge syg. Derfor prøver jeg mig frem med lidt varmt at drikke i dag - kakao og te - og så må vi se hvordan jeg har det i morgen. Forhåbentlig er det noget der er hurtigt overstået. Det er længe siden jeg har ligget med influenza-lignende sygdom, såå... det må gerne hurtigt forsvinde.

Fordi jeg ynker lidt for mig selv i dag, har jeg besluttet mig for at lade rengøringen vente til jeg har det lidt bedre. Skal bare lige have ryddet lidt op og renset kattebakken, så kan jeg putte under en dyne resten af dagen. Lige nu sidder jeg og tygger lidt i en hjemmelavet chokolade kage, som er blevet en smule tør efter et par dage i køleskabet, men den kan spises. :D Jeg er også kommet igang med bog nr. to i Nina Borg krimi-serien, så jeg kommer da ikke til at kede mig. Skal dog lige huske at køre et smut ned forbi den anden ende af byen i aften, men ellers... så står den på afslapning og forsøg på at slå sygdom ihjel så hurtigt som muligt.

Go' Søndag til alle derude på den anden side af skærmen!Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)