LookFantastic.dk Beauty Box – Juli 2016

Efter nogle måneder med lidt problemer med transporten, så har jeg langt om længe fået mig en Beauty Box fra LookFantastic.dk. Jeg har misset to stykker, men det var ikke det mest interessante der var i dem, så det var ikke super ærgerligt. Men jeg har derfor også haft utroligt store forventninger til denne. Nu er spørgsmålet så bare, om den kan leve op til det?

Selve designet på boxen er super fint og super Sommer-agtigt. Ikke lige mine farver, men jeg er sikker på at min mor kan få god brug af den. :) Så den donerer jeg til hende. Temaet er SummerLovin så indholdet skulle gerne være oplagt til Sommer. Lad os kigge på det.

● Benefit – Goof Proof Eyebrow Pencil – 0,11 g
Jeg har set rigtig mange YouTubere snakke om Benefits nye produkter, og denne eyebrow pencil er en af dem. Jeg havde lidt håbet, at det var den med den lille bitte tynde, men denne er nu også interessant nok. Den har en dråbeformet spids, så den skulle være god til både fyldning og mindre detaljer. Den er en smule mørk, men den skal da testes. :) Har jo ingen bryn, så det bliver spændende at se, hvordan jeg kan få denne brugt.

● Nuxe – Huile Prodigieuse or – 10 ml
Jeg har efterhånden fået en del af disse glimmer-olier, og jeg er ikke den store fan. Jeg får dem aldrig brugt, men... jeg kan godt se det smarte i dem. Sådan da. :P De anbefaler også at bruge den i ansigtet - hvilket jeg aldrig kommer til - og så kan den også bruges i håret. Se dét kunne jeg godt finde på at teste. Det vil nemlig kunne ses i mit mørke hår og tror det kunne være super fint i solen. Såå.. testet bliver den.

● Bellápierre – Lip and cheek stain – 5 g
Kender efterhånden dette mærke ret godt. Denne beauty box og Goodieboxen har dem til tider i sig. Denne gang er det en stain til læber og kinder. Det bruger jeg så desværre ikke. Slet ikke i creme. Den kan dog også godt bruges til læberne, men synes farven er meget skrigende, og det er ikke lige noget der falder i min smag. Men den kan måske bruges til lidt mere farverige looks?!

● Kebelo – Silk anti-frizz cream serum – 15 ml
Jeg har tidligere fået et produkt fra dette brand før i en beauty box, og det var en super lækker balsam. Så jeg glæder mig til at se om denne også bliver en favorit for mig. Den dufter i hvert fald super fantastisk, og hvem elsker ikke skønne duftene produkter til håret?

● MiTi – Bobbles – 3 stk
Jeg har tidligere udelukkende brugt elastikker som disse, så dem er jeg okay tilfreds med. Desværre er de hvide, men... det kan jo ikke altid være sort, så det er måske meget godt alligevel. :) De virker dog ikke lige så kraftige som dem jeg har i forvejen, så det bliver spændende at se hvor holdbare de er.

● This Works – In transit camera close-up – 20 ml
Okay her er et produkt, som jeg ikke har ret store forventninger til. Jeg kan ikke klare cremer til ansigtet. De fungerer bare ikke særligt godt sammen med min fedtede hud. Men men men... Jeg er villig til at give dem et forsøg. Man kan jo aldrig vide. Har dog aldrig fundet noget der fungerer godt for mig. Såå.. Vi må se om jeg beholder denne eller om den bliver doneret til en der kan få større glæde af den.


Som I nok kan fornemme, så er jeg ikke vildt begejstret for denne box - Juli boxen. Havde forventet en del - altså haft høje forventninger, så er en smule skuffet. Men må se om August bliver bedre. Det er dog super spændende at prøve lidt forskellige produkter, som jeg ikke får i Goodieboxen, da den jo er Dansk. Og så elsker jeg at vi får det lille ELLE magasin med. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)