Månedens Favoritter - Juni 2016

Wow Juni måned er godt nok fløjet afsted, og til trods for det, så har denne måned alligevel været fyldt med en masse favoritter hos mig - udover utroligt mange u-favoritter også, men dem gider vi ikke snakke om. Fordi der er så meget, så synes jeg bare vi skal komme igang med det samme.

Min første favorit denne måned kommer nok ikke som nogen overraskelse for nogen - det er nemlig mit nye altanmøbel. Hold nu op hvor er jeg glad for at jeg langt om længe fik bygget mig et derud til. Cosmo og jeg nyder det lige så tit der er mulighed for det. Det har ikke været så ofte her den sidste uges tid pga. regnen, men når solen er fremme og det er varmt nok til at sidde derude, så slæber jeg madrassen med derud og så sidder vi ellers bare og hygger. Nok det bedste ud af alle mine favoritter denne måned. Og det er faktisk lige præcis hvor jeg sidder og skriver på dette indlæg lige nu. :P

Tidligere på måneden var jeg så heldig at modtage en ny hårserie fra Biolage og der befandt denne SugarShine Illuminating Mist sig iblandt, og siden da har jeg brugt den stort set hver dag. Den er virkelig lækker og håret får en rigtig fin glans ved brug af den. Jeg er fan.

Jeg har også haft en lille svaghed for denne smagsvariant fra Meller. Jeg har altid været rigtig glad for Meller, men havde ikke set de havde en med mint. Og jeg elsker alt der er mint i, så denne skulle da også prøves. Av det kan godt gå hen og blive farligt. Det smager jo gerne af mere. :P Så hvis I er til ting som fx After Eight, så synes jeg I skulle give denne en test. Det er slet ikke det samme, men mums altså!

Som I nok også har lagt mærke til ved mine looks denne måned, så har jeg været ret glad for at bruge flydende eyelinere. Jeg har desværre kun en hvid og en sort, men håber jeg en dag er heldig at få nogle af de smukke farver NYX har. Jeg elsker at lave små pletter for at spice looket lidt op. Synes det giver en spændende kant og noget unikt over sig.

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at der kom en helt ny sæson af "Orange is the new black" denne måned og selvfølgelig skulle jeg da se den! OMG! Bedste sæson de har lavet, men så sandelig også den der gjorde mest ondt i hjertet. Hold da op hvor var den barsk. Kan IKKE vente til den næste. Og der er desværre laaaang ventetid. *Suk*

Jeg har også formået at forelske mig totalt i en makeup brush. Det er denne E28 Blending Brush fra Morphe. Jeg er så ked af at jeg kun fik bestilt én hjem, for OMG hvor er den fantastisk! Der kan de brushes jeg har fra ELF altså ikke følge med. Så når og hvis jeg får muligheden for det, så kunne jeg godt tænke mig et par stykker ekstra af lige netop denne brush.

Noget jeg ikke har gjort brug af længe er falske øjenvipper, men var lige henne og kigge min samling igennem her i starten af måneden og fandt ud af at jeg faktisk har utroligt mange spændende liggende i gemmerne. Det er især disse to varianter som jeg har genfundet kærligheden for. Den ene giver et flot cat-eye look og den anden er meget naturlig. Begge er købt for omkring 5-10 kr på eBay.

Jeg ved ikke helt hvornår det nye "Dizzy Mizz Lizzy" album kom ud, men jeg har været helt tosset glad for det denne måned. Der er kun et par stykker af numrene på det som ikke liiige er mig, men ellers er jeg helt vild med resten. For dælen hvor kan de altså stadig lave god musik. Sidder faktisk og nynner lidt med på det lige nu sammen med et par stykker af "Panic! At The Disco"s numre. :P

Og ja.. Så må jeg jo også indrømme at jeg stadig er en smule afhængig af spillet "Best Fiends". Ups... Spiller det gerne hver dag og der går jo helt sport i at komme så langt op i niveau som muligt. Lige nu er jeg nået til bane 223. På en god dag får jeg rykket mig en 5 baner ca, og andre dage så sidder jeg bare fast. Spiller I det? Hvis ja, hvor langt er I nået?

Disse to par solbriller købte jeg egentlig mest for sjov til et par looks. De er begge fra eBay og er ikke iblandt de billigste, men heller ikke de helt dyre. Og jeg er faktisk gået hen og blevet ret glad for dem! Jeg plejer ellers kun at gå efter dem med aviator-stilen, men disse har alligevel fanget min interesse ret meget. Man kan få dem i et par farver mere - ikke at jeg mangler solbriller overhovedet. Men jeg har ikke nogen i denne flotte lyse lilla farve og den blå farve er bare så smuk. De er dog lidt løse i stængerne, så skal lige se om man kan stramme dem lidt op, så de sidder lidt mere til, men ellers er jeg blevet ret glad for dem.

Nu har jeg jo et par stykker af denne "Néroli" parfume fra Yves Rocher, så den har jeg sat frem på kommoden så jeg får brugt den noget mere, og jeg er også ret glad for den. Jeg har især brugt den meget her i Juni måned og det har faktisk gjort at jeg er blevet mere og mere glad for den. Nu er det pludselig ikke så irriterende at jeg har så meget af den - nu er det faktisk blevet meget godt.

Jeg fik to små rejsestørrelser af ansigtsvask og toner med i min første bestilling fra BeautyBay og det var disse to små flasker her. De er fra noget der hedder Mario Badescu Skin Care. Det er en Glycolic Foaming Cleanser og en Glycolic Acid Toner. Rensen er til fedtet og kombineret hud og toneren er til tør og sensitiv hud. Jeg har været rigtig glad for rensen og har da også brugt toneren, men det er rensen der har været min største favorit ud af dem. Faktisk så stor en favorit at jeg overvejer at tjekke op på hvad den koster i fuld størrelse og hvor man så eventuelt kan købe den.

Sidst men ikke mindst, så er der den palette I ser her på billederne. Det er en tom Morphe palette som jeg så "bygger selv" med øjenskygger fra Makeup Geek. Hold nu op hvor har hun nogle lækre øjenskygger!!!! Startede med kun at få en tre stykker hjem af hendes duochrome øjenskygger, men jeg måtte altså bare have flere! Jeg venter stadig på nogle stykker, men jeg lover at jeg viser jer den endelige palette når de alle er kommet i. Udover denne store Morphe palette har jeg også en mindre med et virkelig lækkert spejl i. Overvejer om den skal "bygges op" af Morphes egne øjenskygger, men ved det ikke helt endnu. Må tiden vise. :D Men jeg er helt syg med disse Makeup Geek øjenskygger. Det kan godt gå hen og blive en smule farligt i længden. Man ender jo med at ville have dem alle. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)